Kijk de keynotes van de WorkPlace Xperience terug!

De WorkPlace Xperience 2023 is twee maand geleden succesvol afgerond. De eerste 3 keynote sprekers zijn terug te zien op het Smart WorkPlace youtube kanaal.

Hospitality is geen term, maar 'a way of life'

Hoe kun je de beleving van medewerkers, bezoekers en klanten van jouw kantoorpand verbeteren? En het verschil maken in de strijd om talent? Petra de West, general manager van HEYDAY Hospitality en Designer van de WorkPlace Xperience 2023, gelooft dat je door het toepassen van de hospitality-gedachte binnen je gehele bedrijfsvoering je impact maakt én onderscheidend bent als organisatie. Samen met alle collega’s binnen HEYDAY Hospitality legt Petra elke dag de verbinding met de gast en de interne organisatie. Petra weet als geen ander hoe je de mens centraal stelt en daarmee de volledige (facilitaire) organisatie mensgerichter maakt. Dit doet ze vanuit de gedachte 'hospitality is geen term, maar een way of life'.

Bekijk de keynote van Petra de West hier.

Koffie, thee en tabak

De Van Nelle Fabriek, de eerste daglichtfabriek van Europa, was de modernste fabriek van Nederland. Toonbeeld van het functionalisme. Geen bakstenen, maar beton. Geen draagmuren, maar kolommen. Een gevel van staal en glas. Een zee aan daglicht op de werkvloer. Henk van Maanen, Entrepreneur & Founder Eventvenue opent de WorkPlace Xperience en vertelt over de reis van 1895 tot nu. Hoe de Van Nelle fabriek innoveerde op het gebied van product, personeel en werkplek.

Kijk mee met de keynote van Henk van Maanen.

Duurzaam by Design

De druk op organisaties om CO2 uitstoot te verminderen neemt toe. Traditionele ver(bouw) processen nemen in het bouwproces aardig wat CO2 uitstoot voor hun rekening. Ook hier veel innovatie. Er zijn mogelijkheden om te bouwen met bouwmaterialen die CO2 opslaan i.p.v. uitstoten. Dat vraag wat van bouwers, maar ook van opdrachtgevers. Jim Teunizen is expert op gebied van circulair bouwen. Hij brengt je op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving, de mogelijkheden om duurzame impact te maken bij verbouwingen, welke circulaire verdienmodellen er zijn en hoe je CO2 uitstoot voorkomt in concept ontwikkeling en besluitvorming.

Bekijk de keynote van Jim Teunizen keynote hier.

Volgende week staan er weer 3 video's klaar. Abonneer je op het Smart WorkPlace YouTube kanaal en ontvang direct een melding zodra er nieuwe presentaties klaar staan.

permalink

Meer

Terug naar boven