Wat is de Xperience?

De werkomgeving verandert momenteel in een razendsnel tempo. Naast technologische en productinnovaties bepalen ook maatschappelijke ontwikkelingen als individualisering en de impact van de coronacrisis deze ontwikkeling.

De inrichting van een kantoor wordt anders en letterlijk wordt in de werkomgeving ruimte gemaakt voor activiteiten die volop in het teken staan van het welzijn van de medewerkers. Door het realiseren van de gezonde en duurzame werkomgeving zijn medewerkers vitaal en productief.

Facility Managers, Human Resource Managers, WorkPlace Managers en Vastgoedmanagers zijn daarom onder andere bezig met de volgende actuele vragen:

• Hoe houd ik mijn medewerkers gezond en gelukkig?
• Hoe richt ik een optimale hybride werkomgeving in?
• Hoe implementeer ik de juiste technologische innovaties in de werkomgeving in?
• Hoe creëer ik een duurzame werkomgeving?

Deze vraagstukken staan centraal tijdens het event WorkPlace Xperience op 29 en 30 maart 2022. Professionals die de werkomgeving organiseren, ontwerpen en inrichten ontmoeten elkaar dan: ze inspireren elkaar en delen kennis.

Beleef de werkomgeving van de toekomst tijdens WorkPlace Xperience. Deel je kennis. Ontmoet collega’s en mede-professionals. Proef de nieuwste innovaties en vergroot je bereik. Kortom, word partner van WorkPlace Xperience!

Smart WorkPlace

Het event WorkPlace Xperience is een initiatief van het kennisplatform Smart WorkPlace. Door kennis te communiceren door en voor professionals worden inzichten gedeeld. Door partners te verbinden en te activeren wordt kennis ook verder gebracht. Zo ontstaan nieuwe inzichten en innovaties. En zo wil Smart WorkPlace bijdragen aan een gezonde werkomgeving.

WorkPlace Xperience

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de WorkPlace Xperience

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wie kan je hier ontmoeten?

2

dagen

60

partners

1.500

professionals

Terug naar boven