Wat is de Xperience?

Ervaar de gezonde en duurzame werkomgeving bij de WorkPlace Xperience. Dit is de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor kennisoverdracht en innovatie op het gebied van de werkomgeving.

Dit is dé gelegenheid voor professionals uit de wereld van Human Capital, Workplace Management en Real Estate om elkaar te ontmoeten en inspireren. Deel kennis met Vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits Managers en Huisvestingsmanagers die deel uitmaken van deze energieke community.

Deze onvergetelijke Xperience wordt vormgegeven door de Designers en Partners. Zij geven letterlijk vorm en inhoud aan deze twee dagen op basis van actuele thema’s als Hospitality, Circulair en Social Impact.

De Work Place Xperience is de plaats om antwoorden te vinden op actuele vragen als:

• Hoe houden we onze medewerkers gezond en gelukkig?

• Hoe richten we een optimale hybride werkomgeving in?

• Hoe implementeren we de juiste technologische innovaties?

• Hoe creëren we een duurzame werkomgeving?

Horen, zien, beleven, ontmoeten, delen en doen staan deze dagen centraal. Laat je verrassen door de nieuwste innovaties en projecten en ontdek hoe jij zelf een duurzame en gezonde werkomgeving kunt creëren.

Zet vandaag nog samen met ons de duurzame stap naar het gezond en gelukkig werken van morgen! Beleef de WorkPlace Xperience op 14 en 15 maart in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Bestel je ticket(s) hier!

Wat is de Xperience?

WORKPLACE XPERIENCE 

2

dagen

60

partners

1.500

professionals

Terug naar boven