Succesvol lanceringsevent WorkPlace Xperience

Donderdag 9 september was de kick-off van de WorkPlace Xperience (WPX), die op 29 en 30 maart 2022 in Gorinchem plaatsvindt. Het lanceringsevent met zo’n 40 deelnemers leidde tot enthousiaste reacties.

Business Developer Dirk van Gemert van WPX is trots: “Gezonde, vitale en gelukkige collega’s. Dat willen we natuurlijk allemaal! Hoe we dat gaan realiseren op WorkPlace Xperience hebben we tijdens het lanceringsevent gepresenteerd en het is geweldig goed ontvangen door onze relaties. We zijn hier trots op. Nu doorpakken! Het platform Smart WorkPlace komt hier letterlijk tot leven.” Inmiddels hebben de eerste partners al ingetekend en zijn een aantal keynotesprekers vastgelegd. Op de speciale WPX-website leest u alles daarover de komende maanden.

De WorkPlace Xperience staat voor een duurzame en gezonde  werkomgeving die een positieve bijdrage levert aan de gebruiker!

Hiervoor is integrale kennisdeling en verbinding de basis. De WorkPlace Xperience is interessant voor professionals die werkzaam zijn binnen de vakgebieden Human Capital en Workplace Management zoals Vitaliteitsmanagers, HR managers, Real Estate Managers, Chief Hapiness Officers, CFO’s, CEO’s, Facility managers, Mobiliteits managers en Huisvestingsmanagers. De organisatie verwacht 1.500 bezoekers.

Topdesigners geven de Xperience vorm en inhoud

Het event wil twee dagen lang een onmisbare beleving zijn en heeft hiervoor zeven topdesigners verbonden aan het event. Zij geven deze Xperience letterlijk vorm en inhoud op basis van zeven thema’s zoals Wellbeing, Smart Technolgy, Hybrid Working en Social Responsability. De komende maanden zal de organisatie de topdesigners van deze eerste WorkPlace Xperience bekendmaken.

 

Succesvol lanceringsevent WorkPlace Xperience

 

Contentprogramma

Tijdens de WorkPlace Xperience is er verder een inspirerend contentprogramma met keynotes, rondetafel sessies, pitches, award uitreikingen en een innovatie boulevard. Voor bezoekers is het natuurlijk ook mogelijk te komen werken in verschillende duurzame werkplekken. Het wordt een hybride event: fysiek + online! Kortom: een echte beleving!

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven