Word partner van WorkPlace Xperience

Ontdek de mogelijkheden

Word partner van WorkPlace Xperience


De WorkPlace Xperience is een unieke gelegenheid om kennis, projecten en innovaties over de werkomgeving van de toekomst te delen. Organiseer rondetafelgesprekken, workshops of lezingen en deel jouw kennis met andere professionals in het vakgebied.

Beleef een partnership op WorkPlace Xpercience middels veel gemak, luxe en comfort met de circulaire en duurzame Hub. Het bied alles om heel gericht en efficiënt relaties en potentiële partners te ontmoeten. De Hub is voorzien van meubilair, stroom en internet. Je ontvangt daarnaast tickets om jouw relaties uit te nodigen. Waar wacht je nog op? Vraag de brochure aan of neem contact op.
de mogelijkheden


De WorkPlace Xperience is een jaarlijks event waar de community van professionals in de werkomgeving elkaar ontmoeten en inspireren.

Horen, zien, beleven, ontmoeten, delen en doen staan deze dagen centraal. Ontmoet ruim 2.000 professionals die werkzaam zijn binnen de vakgebieden Human Capital,
Workplace Management en Real Estate. Ontmoet Vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits Managers en Huisvestingsmanagers.


Interesse?

Heb je interesse om deel te nemen aan de WorkPlace Xperience en wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Laat het ons weten zodat we contact met je kunnen opnemen.

Ontvang meer informatie

WorkPlace Xperience staat voor

Netwerken

1. Netwerken

Kennisdelen

2. Kennisdelen

Innovatie

3. Innovatie

Terug naar boven