Word partner van WorkPlace Xperience

Ontdek de mogelijkheden

WorkPlace Xperience
Beleef een partnership op WorkPlace Xpercience middels veel gemak, luxe en comfort met de circulaire en duurzame Hub. Het bied alles om heel gericht en efficiënt relaties en potentiële partners te ontmoeten. De Hub is voorzien van meubilair, stroom en internet. Je ontvangt daarnaast 2 toegangstickets ter waarde van 75 euro ex. BTW per persoon. Deel kennis, projecten en innovaties. Organiseer rondetafelgesprekken, ontbijtsessies of geef een projectpresentatie op jouw Hub. Bekijk de mogelijkheden en kies welke Hub het beste bij jou past.
de mogelijkheden

Iedereen wil een duurzame en gezonde werkomgeving. Maar hoe ziet die werkomgeving eruit? En hoe creëer ik die? De WorkPlace Xperience showt projecten, innovaties en demonstreert praktische voorbeelden – voor en door gebruikers van de werkomgeving. Ontmoet 1500 decisionmakers die werkzaam zijn binnen de vakgebieden Human Capital, Workplace Management en Real Estate. Ontmoet Vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits Managers en Huisvestingsmanagers.

De WorkPlace Xperience is de jaarlijkse landingsplaats voor kennisoverdracht en innovatie voor de werkomgeving van morgen. Middels het presenteren van praktische voorbeelden, workshops, rondetafelgesprekken, Xperience cirkels en een Innovatieboulevard kun je als partner jezelf presenteren voor een hoogwaardig publiek.

Zet vandaag de stap naar een duurzame en gezonde werkomgeving voor de gebruiker van morgen en word partner van WorkPlace Xperience.

Al meer dan 15 partners, waaronder SignifyISSAM Gebiedsontwikkeling en Van Gogh Museum, gingen je voor!


Interesse?

Wil je meer informatie ontvangen over WorkPlace Xperience? 

neem contact op met mij

WorkPlace Xperience staat voor

Netwerken

1. Netwerken

Kennisdelen

2. Kennisdelen

Innovatie

3. Innovatie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de WorkPlace Xperience

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Terug naar boven