SWP Talks op de WPX: David Kulen over de toekomst van de koffiebar

SWP Talks op de WPX: David Kulen over de toekomst van de koffiebar

Hoe kan het kantoor met hospitality en design energie en flow faciliteren? Daarover gaat deze SWP Talks met David Kulen, Designer van de WorkPlace Xperience 2023.

De koffiebar is een iconisch element van de werkplek. David Kulen, Creative Director van Powerplant, gaf tijdens de WPX 2023 invulling aan de koffiebar van de toekomst.

Een echt alternatief

"In elk kantoor of werkplek staat wel een koffiebar of automaat, het is altijd een plek voor mensen om te verzamelen. Als designer is dit interessant, bij een nieuwe klant ga je als eerst bij de pantry kijken, wat doen mensen daar en wat voor gesprekken hebben ze daar?" Het belang van de koffiebar is onmiskenbaar. Maar moet dat dan persee koffie zijn? Hoewel koffie is geëvolueerd van de traditionele filtermachines naar een reeks dranken op basis van espresso en bekwame barista’s, denken ze bij Powerplant dat veranderende eet- en drinkgewoonten en de fluctuerende boonprijzen kansen bied om na te denken over de koffiebar van de toekomst. Ze onderzoeken alternatieve manieren om energie op wekken en te socialiseren op de werkplek.

SWP Talks op de WPX

Elke donderdag verschijnt er de komende weken een nieuwe talk van de WorkPlace Xperience op Spotify. Dagvoorzitter Inge Diepman gaat met alle keynote sprekers het gesprek aan. Volg het SWP Talks kanaal om updates te ontvangen wanneer een nieuwe aflevering live gaat!

Logo Powerplant

Powerplant

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven