Hoe ga je slimmer om met energie binnen een gebouw?

Hoe ga je slimmer om met energie binnen een gebouw?

ABB presenteert op de WorkPlace Xperience het 5 Stappenplan om slimmer om te gaan met energie binnen een gebouw.

Door alle recente ontwikkelingen is de roep om elektrificatie sterk toegenomen. Duurzaamheidsdoelstelingen en de enorme prijsstijging van energie en de bijkomende druk op het energienet zijn urgente zaken die ons dagelijks bezig houden. Het is zeer belangrijk dat we hierin binnen de gebouwde omgeving de juiste weg bewandelen, en binnen deze energietransitie vraag en aanbod goed met elkaar afstemmen.

Maar… Hoe pakken we dit slim aan? Hoe kunnen we de aanwezige energie binnen een gebouw slimmer benutten? Welke rol speelt data hierin? En hoe kan men slim omgaan met de laadvoorzieningen van elektrisch vervoer en dit koppelen aan een energie management systeem? WorkPlace Xperience partner ABB toont een preview van de digitale energiemonitoring oplossing, loadbalancing en geven 1 laadsysteem weer op 14 en 15 maart. 

Benieuwd hoe je met een aantal simpele stappen energie en kosten kan besparen? Kom naar de WorkPlace Xperience en bezoek de hub van ABB of sluit aan bij de keynote sessie van Kees Jan 't Mannetje op dinsdag 14 maart om 14:00 uur op Xperstage #3.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven