ABB

Postbus 104 , 6710 BC Ede
T: 088 2600 900

            

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van de ABB Group, een wereldwijde marktleider in technologieën rond energievoorziening en automatisering. Ze stelt 145.000 mensen tewerk en is actief in meer dan 100 landen. Als een van de leidende engineeringbedrijven in de wereld, helpt de organisatie zijn klanten op een efficiënte manier om te gaan met energie en helpt ABB hen met het verhogen van industriële productiviteit alsook de milieu-impact op een duurzame manier in te perken.

Als expert op het gebied van energie- en automatiseringstechnologieën streeft ABB onophoudelijk naar het betrouwbaar leveren van energie op een slimme, veilige en duurzame wijze. Hierdoor is de organisatie in staat om geavanceerde producten en diensten te leveren, waarbij niet alleen elke sector van de wereldeconomie, maar ook eindgebruikers worden geholpen om elektriciteit zo efficiënt mogelijk te benutten. De wereldwijde slogan van ABB geeft het kort en krachtig aan: Electrifying the world.

ABB is voorstander van energie-efficiënte producten en productiemethoden. Alle productielocaties zijn ISO14001 gecertificeerd. Daarnaast ondersteunt de organisatie KNX, de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Door het toepassen van het KNX-systeem kan men energie besparen en het energieverbruik monitoren. Ook speelt ABB in op nieuwe markten zoals smart grids en e-mobility.

Ontdek meer op: www.abb.nl/lowvoltage

Terug naar boven