Ronja de Waard, partner en operationeel manager bij Contaínr Affaìrs, brengt 10 jaar aan waardevolle ervaring in de wereld van branding met zich mee. Haar expertise strekt zich uit over verschillende sectoren, met een bijzondere focus op F&B, hospitality, vastgoed en de automotive industrie. Door haar jarenlange betrokkenheid in deze diverse branches heeft Ronja een diepgaand inzicht verworven in branding & storytelling die unieke uitdagingen en kansen in elke sector met zich meebrengt, met name op de werkvloer.

Als een professional streeft Ronja voortdurend naar het leveren van innovatieve oplossingen in communicatie voor haar klanten en partners. Haar vermogen om creatieve strategieën te ontwikkelen samen met het team van Contaínr Affaìrs - die merken onderscheiden en versterken - is een waardevolle troef gebleken voor de organisaties waar ze bij betrokken is geweest.

Met een toewijding brengt Ronja een verfrissende blik binnen de storytelling naar voren. Haar inzichten en ervaringen beloven niet alleen inspirerend te zijn, maar ook praktische inzichten te bieden die relevant zijn voor professionals in verschillende sectoren.

Terug naar boven