Chris startte zijn carrière als aannemer maar vond zijn ware passie in projectmanagement, een vakgebied waarin hij sinds 2004 excelleert en waar hij zich sinds 2016 als Senior Projectmanager bij Solved voor inzet. Hij werd in 2011 partner bij Solved projectmanagement. Zijn expertise ligt in het soepel leiden van projecten, waarbij hij samen met het projectmanagement-team zorgt dat verhuizingen en verbouwingen succesvol en conform de wensen van de opdrachtgever verlopen.

Met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in de aannemerij, en rollen variërend van aannemer bij een woningstichting tot adviseur en Technical manager bij diverse organisaties, heeft Chris een brede en diepgaande kennis van het vastgoedveld. Zijn academische ontwikkeling werd versterkt door het afronden van een HBO-opleiding Vastgoed en Makelaardij in 2011, bedoeld om huurders en gebruikers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Gedreven door een verlangen om advies op maat te leveren aan huurders en eindgebruikers, voegde Chris zich bij Solved. Zijn openheid, enthousiasme, en diepe passie voor vastgoed en techniek maken hem niet alleen een deskundige in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerde partner voor zijn cliënten, met een onwrikbare toewijding aan het realiseren van projecten die naadloos aansluiten bij de klantbehoeften.

Terug naar boven