HEYDAY FACILITY MANAGEMENT

Het Zuiderkruis 51, 5215 MV 's-Hertogenbosch
T: 040- 2332800

         

Wij zijn HEYDAY.

HEYDAY is sinds 2002 grensverlegger en pionier in facilitaire dienstverlening. Het ontdekken van nieuwe werelden zit in ons DNA. We begrijpen de kern van ons vak en weten wat organisaties nodig hebben. We zijn een vooruitstrevende partij in de facilitaire markt, met een unieke kijk op de toekomst van het werkveld. Of het nu gaat om hospitality diensten, interim- en consultancyvraagstukken of integrale facilitaire dienstverlening. Onze bevlogen vakmensen zetten zich met ongekende energie in voor jouw organisatie. Zij hebben passie voor het vak, zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en handelen vanuit hun unieke toegevoegde waarde.

Onze missie.

Wij verleggen grenzen en ontdekken nieuwe werelden. Elke dag maken we een kleine doorbraak. Zo laten we mensen, organisaties en de maatschappij groeien.

Onze labels.

 • HEYDAY Integrated bouwt en regisseert integrale facilitaire oplossingen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Onze toegewijde specialisten brengen inspiratie en voortgang in elke werkomgeving. Vanuit een solide facilitair fundament en onze onafhankelijke positie, richten we onze dienstverlening volledig modulair in. Van kostenefficiënter werken tot het vergroten van regie.
 • HEYDAY Hospitality is specialist in hospitality dienstverlening. De professionals van HEYDAY Hospitality blinken uit in hun vak en passen bij het karakter van hun opdrachtgever. HEYDAY Hospitality gelooft dat het vakmanschap en de energie van haar professionals bijdraagt aan het succes van de opdrachtgever.
 • HEYDAY Interim helpt bij het optimaliseren van een facilitaire organisatie en/of dienstverlening. Of het nu gaat om tijdelijke capaciteit, het managen van een opdracht of het realiseren van verbeteringen. De interimmers van HEYDAY brengen nieuwe bevlogenheid binnen een organisatie. Ze inspireren om los te komen van het alledaagse en maken elke dag een kleine doorbraak voor hun opdrachtgever.
 • HEYDAY Consultancy geeft organisaties verrassende inzichten en brengt facilitaire- en huisvestingsdromen binnen handbereik. Of het nu gaat om organisatieadvies, huisvesting, het optimaliseren van werkplekken of het toekomstgericht faciliteren van je bedrijf. Onze bevlogen vakmensen zijn de eerste stap naar impact. Ze helpen je om fris te durven denken, meer te durven doen.

Kijk voor meer informatie op heydayfm.nl

Updates HEYDAY FACILITY MANAGEMENT

 • In drie stappen naar een future workspace

  In drie stappen naar een future workspace

  Hoe kom je tot je Future Workspace? In onderstaande blog bespreekt Eric de Wit, Manager Expert & Data bij WPX partner HEYDAY Facility Management, een stappenplan.

 • Het belang van data-gedreven FM

  Het belang van data-gedreven FM

  Data-gedreven FM is belangrijker dan ooit, overal waar we kijken in de werkomgeving van de toekomst staat data centraal. We spraken Amber Klaassen, Consultant bij ...

Terug naar boven