HEYDAY FACILITY MANAGEMENT

Luchthavenweg 38, 5657 EB Eindhoven
T: 040- 2332800

         

HEYDAY Facility Management

Al twintig jaar zorgt HEYDAY Facility Management voor verrassende inzichten en vooruitgang in organisaties in Nederland. In september 2002 betrad HEYDAY als eerste partij de markt van integrale facilitaire dienstverlening. En groeide uit tot specialist en grensverlegger in dit volledige vakgebied: van receptiediensten en huisvestingsvraagstukken tot verbetermanagement en integrale facilitaire dienstverlening. Samen met ruim 700 vakmensen, verdeeld over vier labels, faciliteert HEYDAY de groei van organisaties en hun mensen. Elke dag opnieuw.

De labels van HEYDAY:

  • HEYDAY Integrated is pionier in integrale facilitaire dienstverlening en brengt inspiratie en vooruitgang in elke organisatie. Vanuit een solide facilitair fundament en onafhankelijke positie richt HEYDAY Integrated de dienstverlening volledig modulair in. De strategische doelstellingen en behoeften van klanten vormen het uitgangspunt: van kostenefficiënter werken tot het vergroten van regie en het creëren van verbinding met medewerkers.
  • HEYDAY Hospitality is specialist in hospitality dienstverlening. De professionals van HEYDAY Hospitality blinken uit in hun vak en passen bij het karakter van hun opdrachtgever. HEYDAY Hospitality gelooft dat het vakmanschap en de energie van haar professionals bijdraagt aan het succes van de opdrachtgever.
  • HEYDAY Interim helpt bij het optimaliseren van een facilitaire organisatie en/of dienstverlening. Of het nu gaat om tijdelijke capaciteit, het managen van een opdracht of het realiseren van verbeteringen. De interimmers van HEYDAY brengen nieuwe bevlogenheid binnen een organisatie. Ze inspireren om los te komen van het alledaagse en maken elke dag een kleine doorbraak voor hun opdrachtgever.
  • HEYDAY Consultancy geeft organisaties verrassende inzichten en brengt facilitaire- en huisvestingsdromen binnen handbereik. Of het nu gaat om organisatieadvies, huisvesting, het optimaliseren van werkplekken of het toekomstgericht faciliteren van je bedrijf. Onze bevlogen vakmensen zijn de eerste stap naar impact. Ze helpen je om fris te durven denken, meer te durven doen.

HEYDAY is een zelfstandig opererende dochter van ADG. ADG biedt met meer dan 25.000 medewerkers, 8 werkmaatschappijen en een omzet van 600 miljoen euro een stevige thuisbasis. Sinds november 2021 is ArrangeGroup onderdeel van HEYDAY. Kijk voor meer informatie: www.heydayfm.nl

Updates HEYDAY FACILITY MANAGEMENT

  • In drie stappen naar een future workspace

    In drie stappen naar een future workspace

    Hoe kom je tot je Future Workspace? In onderstaande blog bespreekt Eric de Wit, Manager Expert & Data bij WPX partner HEYDAY Facility Management, een stappenplan.

Terug naar boven