Canon

T: 073 681 58 15

   

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en informatietechnologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Wereldwijd telt Canon 3 regionale hoofdkantoren (gevestigd in Japan, Amerika en Europa) met in totaal 376 dochterondernemingen. Dagelijks zijn hier meer dan 190.000 werknemers actief.

Hybride werken biedt een unieke kans om medewerkers een betere balans tussen werk en privé te geven, de productiviteit te verhogen, zelfs de creativiteit te verbeteren en tevens kosten te besparen. Waar een medewerker ook werkt, in alle gevallen geldt dat medewerkers effectief en efficiënt moeten kúnnen werken. Dat betekent dat informatie, zowel op papier als digitaal, op de juiste plek en op het juiste moment voor medewerkers beschikbaar moet zijn. En juist op het gebied van beheer en toegankelijkheid van informatie kennen veel organisaties uitdagingen.

Bij Canon leveren we de technologie, diensten en ondersteuning om deze uitdagingen aan te gaan en hybride werkdoelen te bereiken. We adviseren in digitale transformatie, document management en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Daarnaast maximaliseren we de samenwerking van medewerkers door de werkomgeving een inspirerende boost te geven, met behulp van oplossingen en dienstverlening voor het vormgeven van beleving op de werkplek. Kijk voor meer informatie en een video op onze website.

Updates Canon

Terug naar boven