BakkerElkhuizen

Taalstraat 151 , 5261 BC Vught
T: 036 546 7265

   

BakkerElkhuizen is de internationale specialist in het ontwerpen, distribueren en verkopen van ergonomische hardware- en softwareoplossingen.

We believe in a world in which you work smart and feel good. Based on research and knowledge, we create innovative solutions for your optimal work(place).

Wij geloven dat optimaal werkgedrag en een mensgerichte werkplek de gezondheid, veiligheid, het comfort en de productiviteit van de "you" verhogen. Binnen onze filosofie van Work Smart - Feel Good willen wij optimaal werkgedrag stimuleren. Dit omvat de afwisseling tussen dynamisch zitten, staan en het nemen van pauzes om fysieke en mentale beweging te stimuleren. In onze mensgerichte werkomgeving gaan de invulling van de werkplek en het werkgedrag, hand in hand.

“The you-oriented work environment”

Binnen de 'you'-gerichte werkomgeving stellen wij de mens centraal, met een optimaal werkgedrag op een optimale werkplek, rekening houdend met omgevingsfactoren in de werkruimte. We doen dit zowel op kantoor als in mobiele werkomgevingen. Om een wereld te creëren waarin je slim werkt en je goed voelt en waarin we zo onze visie en missie realiseren, streven we naar uitmuntende kwaliteit en bouwen we onze positie als innovatieleider en kennispartner in de markt uit.

Terug naar boven