AVEX International

De Corridor 19, 3621 ZA Breukelen
T: +31 (0)346 259 259

         

Ervaren audiovisuele dienstverlener

De wereld van vandaag en morgen vraagt om effectiever werken en communiceren. AVEX draagt daar met toonaangevende audiovisuele oplossingen aan bij.

AVEX is een van oorsprong Nederlands bedrijf, het hoofdkantoor vindt u in Breukelen. Al bijna 35 jaar zijn wij actief in de zakelijke markt voor audiovisuele dienstverlening. In de afgelopen tien jaar zijn de activiteiten sterk uitgebreid. Met 250 collega’s in Nederland, België, Luxemburg en de UK helpen we onze opdrachtgevers dagelijks met effectieve oplossingen die bijdragen aan hun kernprocessen. Daarbij ligt de focus op de expertisegebieden Communication Services en Building Management.

Totaaloplossingen

AVEX werkt uitsluitend met bewezen technologie en leveranciers van A-merken. Daarnaast informeren wij u graag over de laatste ontwikkelingen op audiovisueel gebied. In een professionele testomgeving werken onze engineers de oplossingen zorgvuldig uit, van een standaardoplossing tot en met een complex maatwerkproject.
Met een eigen service organisatie bieden wij een uitgebalanceerd servicepakket voor onderhoud en beheer. Onze AV-technici ondersteunen onze klanten ook op afstand vanuit onze goed geoutilleerde facility support desk, desgewenst 24/7. Met tijdelijke installaties en studio faciliteiten biedt ons deskundige Event Facilities team ondersteuning bij events, zowel live, online als hybride evenementen.’

Overige vestingen en locaties:

Offices: Breukelen, NL (Headquarters) • Den Haag • Zwolle, NL • London, UK • Brussels, BE

AVEX Studios: Breukelen •NL Utrecht, NL 

Internationaal

AVEX heeft een toonaangevende positie in de Benelux en in de UK. Als Regional Business Unit van GPA hebben wij tevens een sterk netwerk om onze opdrachtgevers wereldwijd te ondersteunen. GPA is wereldwijd actief in meer dan 50 landen. Maak kennis met GPA: www.thinkgpa.com

Meer informatie over AVEX: www.avex-int.com

Terug naar boven