Koninklijke Ahrend, opgericht in 1896 in Amsterdam, is internationaal toonaangevend in de kantoormeubel-industrie. Het bedrijf creëert vitaliserende werkomgevingen en hoogwaardige meubellijnen die wereldwijd direct aan de klant worden geleverd.

De meubellijnen en ruimtelijke oplossingen van Koninklijke Ahrend zijn ontworpen om de medewerkers-bevlogenheid te verhogen en het welzijn en de productiviteit van de medewerkers te verbeteren. De producten blinken uit door de duurzaamheid en het tijdloze Dutch Design.

Het bedrijf heeft eigen verkoopkantoren in meer dan 25 landen in Europa, het Midden-Oosten en Azië, en bedient de klant via een portfolio van drie onderscheidende merken: Ahrend, Gispen en Presikhaaf Schoolmeubelen.

Koninklijke Ahrend leidt de industrie met haar circulaire businessmodellen, is Cradle2Cradle© gecertificeerd en is lid van de EllenMcArthur CE100 foundation. Het bedrijf heeft 1.600 werknemers waarvan ca 15% met een arbeidsbeperking. 

Updates Ahrend

  • Ahrend partner WorkPlace Xperience

    Ahrend partner WorkPlace Xperience

    De Qabin-collectie en de Balance Comfort. Dat zijn twee van de innovaties die WPX-partner Ahrend op 29 en 30 maart laat zien in hub 43 op de WorkPlace Xperience. ...

  • Samen werken aan een vitaliserende werkomgeving

    Samen werken aan een vitaliserende werkomgeving

    Hoe werk je samen om een vitaliserende werkomgeving te realiseren? We spreken met Karlijn Jonker van Ahrend over hoe het kantoor je welzijn positief kan veranderen.

Terug naar boven