Onderzoeksrapport: circulariteit en geluk binnen de werkomgeving

Onderzoeksrapport: circulariteit en geluk binnen de werkomgeving

Op 16 en 17 april 2024 heeft Rever Interieurprojecten wederom deelgenomen aan de WorkPlace Xperience in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Daar presenteerde Rever een vragenspel over circulariteit.

Rever Interieurprojecten zet tijdens de WorkPlace Xperience een vervolgstap in een volledig circulaire beleving. Voor hun deelname heeft Rever een 100% circulaire stand ontworpen, waarmee ze zich hebben gericht op duurzaamheid en werkgeluk binnen werkomgevingen. De bouw van de stand is een samenwerking tussen Rever, KEK B.V., Human Office, Alvero Kantoormeubelverhuur, Interface, Hydrozorg Interieurbeplanting en REFURB. interiors.

Volledig circulair

Jaytee van Veen vertelde tijdens zijn sessie op de WorkPlace Xperience over hoe de circulaire stand werkelijkheid is geworden. "Onze stand is opgebouwd uit overtollige materialen, productiereststromen en grondstoffen die in een nieuwe vorm een tweede leven hebben gekregen." Tijdens de beurs deelde Rever vragenkaartjes uit, waarmee bezoekers antwoord konden geven op de volgende vragen over circulariteit en werkgeluk. “Circulariteit gaat om inzicht hebben, inzicht in je omgeving, wat voor kwaliteiten hebben we en hoe kunnen we ze inzetten.”  Deze inzichten zorgen echt voor een shift. Om meer inzicht te genereren werden er op de kaartjes de volgende vragen gesteld:

  • Wat is jouw tip voor een circulaire werkomgeving?
  • Wat maakt jou gelukkig in de werkomgeving?

Op basis van de antwoorden heeft Rever in kaart gebracht wat er binnen werkomgevingen belangrijk wordt gevonden als het gaat om stappen zetten naar circulaire en gelukkige werkomgevingen. Deze antwoorden zijn in verschillende categorieën ingedeeld, die ze in het rapport verder uitleggen.

Wil je weten wat andere professionals voor tips geven over circulariteit en werkgeluk? Download dan snel het rapport!

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven