Save the date: WPX 2025

Save the date: WPX 2025

Vers in het geheugen zitten de inzichten die we opdeden tijdens de WorkPlace Xperience 2024. Tegelijkertijd kijken we uit naar de volgende editie, 15 en 16 april 2025. Met veel enthousiasme sloten verschillende partners zich wederom aan bij deze volgende editie: FMXXL, HEYDAY Facility Management, BijZaak, SterFM en Ritswand.

Eerder brachten we de belangrijkste kennis naar voren aan de hand van een groot verslag en een aftermovie. Op de website van de WorkPlace Xperience ontdek je alle artikelen die we schreven gedurende de twee dagen en zie je inmiddels al de data van de volgende editie genoemd, namelijk 15 en 16 april 2024. Ook krijg je alle informatie die je nodig hebt over de mogelijkheden om jouw kennis, projecten en innovaties over de werkomgeving van de toekomst te delen.

Duurzame en gezonde werkomgeving

Je sluit je aan bij partners die zich – na een succesvolle 2024-editie – wederom aansluiten bij het event dat kennisdeelt over de toekomst van de gezonde en duurzame werkomgeving: FMXXL, HEYDAY Facility Management, De BijZaak, SterFM en Ritswand. Wil je ook aansluiten in 2025? Download hier vrijblijvend de brochure.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven