SWP Talks op de WXP: Petra de West over Hospitality niet meer zien als bijzaak

SWP Talks op de WXP: Petra de West over Hospitality niet meer zien als bijzaak

Petra de West, general manager van HEYDAY Hospitality en Designer van de WorkPlace Xperience 2023 sprak tijdens de WPX over hospitality. Want hospitality moet geen bijzaak zijn.

Als designer liet Petra op de WorkPlace Xperience zien wat er mogelijk is op het vlak van hospitality. Daarnaast ging Petra in gesprek met dagvoorzitter Inge Diepman over waarom hospitality zo belangrijk is.

Geen bijzaak

Hospitality is meer dan alleen gastvrij zijn, zo luidt het onderwerp van de podcast. Petra is het hier volledig mee eens, "absoluut, gastvrijheid zie je natuurlijk bij het ontvangst, mensen willen gastvrij ontvangen worden, maar het gaat ook om de rest van de dag. Mensen willen ontzorgd worden, een plaats hebben waar ze aandacht krijgen, gezien worden en hun vragen kwijt kunnen. Dus het gaat veel verder dan alleen het ontvangst."

In de podcast vertelt Petra onder andere hoe deze mentaliteit aansluit bij organisaties en niet alleen bij events, maar ook hoe soms afwijken van het proces juist toe kan voegen aan de ervaring.

SWP Talks op de WPX

Elke donderdag verschijnt er de komende weken een nieuwe talk van de WorkPlace Xperience op Spotify. Dagvoorzitter Inge Diepman gaat met alle keynote sprekers het gesprek aan. Volg het SWP Talks kanaal om updates te ontvangen wanneer een nieuwe aflevering live gaat!

De volledige podcast is te beluisteren op Spotify.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven