Hoe geef je een gebouw toekomstvastwaarde?

Hoe geef je een gebouw toekomstvastwaarde?

De WorkPlace Xperience komt er snel aan en ook Heijmans is groots aanwezig. Het onderwerp'toekomstvastwaarde' staat daarbij centraal.

Heijmans wil gebouweigenaren en -beheerders informeren over hoe ze hun huisvesting kunnen voorbereiden op een duurzame toekomst. Ze geloven in huisvesting die van nok tot nerf duurzaam is.

WorkPlace Xperience

Hoge energie en gasprijzen, klimaatverandering en strengere wet- en regelgeving. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat de utiliteitssector snel richting een duurzame toekomst gaat. Maar hoe bereid je je huisvesting voor op de uitdagingen van de toekomst? Iedere gebouweigenaar of -beheerder zal op korte termijn aan de slag moeten als het gaat om het verduurzamen van je gebouw. Heijmans gaat graag met bezoekers in gesprek tijdens Workplace Xperience hoe je je huisvesting kan voorbereiden op een duurzame toekomst.

"Hierbij verhogen we de vastgoedwaarde en gebruikerswaarde. Voor gebruikers, de omgeving en lange duur. Zodat huisvesting CO2-neutraal, circulair, gezond en energie-efficiënt wordt. Toekomstvastwaarde, noemen we dat. Wat is voor jou toekomstvastwaarde?"

Gebouweigenaren en -beheerders laten nadenken over hoe ze hun gebouw toekomstvastwaarde kunnen geven: de basis van duurzame huisvesting. Organisaties (van ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en hightech bedrijven tot aan overheidsgebouwen en bedrijfspanden) geven daarbij een andere invulling aan toekomstvastwaarde, afhankelijk van duurzame ambities en doelstellingen. Voor de een is dit een energie-efficiënt gebouw dat kosten bespaart, voor de ander een gebouw dat circulair wordt onderhouden.

"We denken graag met organisaties mee in het proces naar verduurzaming en willen tijdens het event onze boom vullen wat toekomstvastwaarde betekent voor diverse organisaties. Ontmoet ons bij de boom."

Tijdens de WPX op 14 en 15 maart zie je de spreeksessies over duurzame ambities en circulariteit van Heijmans als hun Round Table. Plaatsen voor de Round Table zijn beperkt, meld je dus snel aan!

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven