SWP groots aanwezig op de Workplace Xperience

SWP groots aanwezig op de Workplace Xperience

Op 14 en 15 maart is Smart WorkPlace ook op de WorkPlace Xperience aanwezig. Op de SWP hub zijn verschillende innovaties te ervaren van onder andere GreenGridz en Newas.

Xperience tour

Haal het beste uit je bezoek aan de WorkPlace Xperience met de Xperience Tour georganiseerd door Smart WorkPlace, Newas en HEYDAY. We nemen je mee langs dé Xperience hotspots, ontdek de nieuwste innovaties en maak kennis met de designers. Deze zijn geselecteerd om jou een compleet beeld te geven van wat een gezonde werkplek allemaal kan bieden.

Verwacht een uur vol informatie en inspiratie over alle facetten van een innovatieve en gezonde werkomgeving, van de juiste beweging en duurzame hapjes tot de ultieme ontspanning op de werkvloer. We sluiten de tour af met een netwerkborrel op de SWP hub.

De tour is zowel op dinsdag als woensdag om 14:00 uur, klik hier om je aan te melden. Wacht niet te lang, er is een max. van 20 deelnemers per dag.

Innovaties

Op de Smart WorkPlace hub zijn innovaties van GreenGridz en Newas te ervaren. GreenGridz is een gezond en circulair meubelconstructie paneel gemaakt in Nederland. De opbouw van de lichtgewicht constructie bestaat uit een gepatenteerd GRID systeem. GreenGridz is daarnaast ook genomineerd voor de CSU Smart Solution of the Year award.

Newas produceert powernapstoelen en powernapbedden. Het faciliteren van een kort herstelmoment door middel van een powernap is een krachtige ondersteuning in de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Ervaar een van hun powernapstoelen op de SWP hub.

Kom langs voor een bak koffie of heerlijke lunch op 14 en 15 maart! 

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven