Make it work met Canon

Make it work met Canon

Canon is een speler in bijna alle aspecten van de werkplek. Op de Workplace Xperience mag hun aanwezigheid dan ook niet ontbreken.

Canon brengt je organisatie en jezelf in beeld. Op de hub van Canon staat een speciale photobooth waar je als bezoeker een gratis professionele (profiel)foto kan laten maken. Een mooi visitekaartje voor de zakelijke platforms waar je actief bent. 

Make it work

Canon sloot zich een paar maanden geleden aan bij Smart WorkPlace en gaf toen in een interview al aan dat voorop staat dat Canon een innovatiebedrijf is.

"We hebben veel disciplines en tezamen het breedste portfolio in onze industrie. We zijn natuurlijk gespecialiseerd in producten zoals camera’s en printers, maar ook voor de zakelijke markt bieden we een scala aan oplossingen en dienstverlening die bijdragen aan het efficiënt laten werken van medewerkers.”

Canons aanwezigheid op de Workplace Xperience is dan ook een mooie. Met de interactieve sessie Make It Work op woensdag 15 maart om 10.30 uur, en aansluitend een lunch. Tijdens de interactieve sessie Make It Work gaat Wilco Verheij – Senior Director Workspace Canon Benelux – in gesprek over uitdagingen rondom de beschikbaarheid van informatie en communicatie binnen de hybride werkplek. Daarbij deelt hij zijn ervaringen uit onderzoek en de dagelijkse praktijk en gaat hij samen met aanwezigen in op vragen als:

  • Wat is de rol van het kantoor?
  • Welke problemen ervaren medewerkers met het werken op afstand?
  • Hoe zit het met de kloof tussen de ervaringen van IT-managers en eindgebruikers?

Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat je, je vooraf inschrijft. Meld je hier aan voor deze sessie.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven