De Vos Ergonomics

Hoofdveste 15, 3992DH Houten
T: 030 - 63 56 006

   

De Vos Ergonomics, Partners in duurzame ergonomie

Bij De Vos Ergonomics geloven we dat een comfortabele en ergonomische werkplek essentieel is voor het welzijn en de productiviteit van de hybride kantoormedewerker. In onze rol als 'Partners in Duurzame Ergonomie' streven we ernaar veilige, gezonde en moderne digitale kantoorwerkplekken te realiseren, in nauwe samenwerking met onze klanten en leveranciers.

Dit doen we door onze kennis en ervaring op het gebied van ergonomie, kantoortechnologie en werkplekinrichting te combineren met een diepe toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Ons doel is om een werkomgeving te creëren waar de moderne kantoormedewerker zich thuis voelt.

Naast advisering en levering van ergonomische kantoorwerkplekoplossingen, bieden we gespecialiseerde facilitaire diensten aan, waaronder Ergo Werkplek Fit en kabelmanagement, ondersteuning bij in- en externe verhuizingen en oplossingen voor elektrificatie vraagstukken. Dit wordt volledig ondersteund door ons gespecialiseerd team dat zorgt voor professionele montage, om zo de ergonomie en efficiëntie van kantoorwerkplekken te optimaliseren.

Updates De Vos Ergonomics

Terug naar boven