Renewi EcoSmart

Spaarpot 6, 5667 KX Geldrop
T: +31 40 7514600

            

Renewi EcoSmart is als onderdeel van het waste-to-product bedrijf Renewi de eerste schakel in de circulaire keten. Wij komen letterlijk bij de bedrijven over de vloer en zien wat er gebeurt. Dagelijks maken mensen keuzes om iets afval te laten worden, of het als grondstof een tweede leven te geven.

Daar helpen we bij door ze van de juiste middelen te voorzien, advies te geven en de interne afvalinzameling te verzorgen. Juist door deze werkzaamheden onderdeel te laten worden van de circulaire keten in plaats van als los staande facilitaire taak, wordt veel (rest)afval voorkomen. Onze klanten hebben gemiddelde restafval percentages van 10-20%. En dat is ver onder het landelijk gemiddelde. En daarmee krijgen heel veel kwalitatief hoogwaardige grondstof en een tweede leven in de circulaire keten!

Dat doen we door op een slimme en geavanceerde manier verschillende soorten afval direct bij de bron te sorteren, waardoor afval geen afval wordt, maar de grondstof voor nieuwe producten. Met als resultaat: afvalvrije werkplekken, gebouwen en openbare ruimtes. Hiermee leveren we, samen met onze klanten, een concrete en zichtbare bijdrage aan de circulaire economie, aan een wereld waarin afval niet bestaat. Renewi EcoSmart levert, in samenwerking met Renewi, diverse producten en diensten waarmee we de afvalinzameling steeds verder verduurzamen. Van standaard inzameling ‘vanaf de achterdeur’ tot en met een volledig integrale aanpak waarbij er geen (rest)afval meer is, maar al het afval wordt omgezet tot grondstof voor nieuwe producten.

Updates Renewi EcoSmart

Terug naar boven