Heijmans

Postbus 246, 5240AE Rosmalen
T: +31(073)543 5111

      

Heijmans Services maakt gezonde en inspirerende werkomgevingen voor eindgebruikers, zodat zij nog beter functioneren. In samenwerking met opdrachtgevers en partners in de keten is Heijmans Services huisvestingspartner en adviseur van de beheerfase en worden alle bouw- en installatietechnische activiteiten verzorgd. Zowel in grote als kleine contracten verrast Heijmans haar opdrachtgevers met hoogwaardige producten en diensten.

Mensen staan bij Heijmans voorop en eindgebruikers én medewerkers worden optimaal in hun kracht gezet. Technologie en data helpen daarbij om dit te doen. Omdat Heijmans door de ogen van de eindgebruiker kijkt, staat comfort en 24/7 beschikbaarheid centraal zodat de opdrachtgever zijn gebouw efficiënt en duurzaam kan gebruiken. Samen wordt een optimale gebruikers- en vastgoedwaarde door middel van onderscheidende proposities en duurzame verdienmodellen gerealiseerd.

Heijmans Services zorgt voor een betrouwbare uitvoering van alle beheer- en onderhoudstaken en projecten. Heijmans waardeert vakmanschap en is daar trots op! Integraal, altijd beschikbaar en dichtbij. Samen, resultaatgericht en vanuit eigenaarschap.

Terug naar boven