Dripl

Sint-Lazaruslaan 4 , 1210 Brussel-België

      

Dripl hydrateert je werkvloer op de meest duurzame manier. Wij geloven dat de tijd van suikerige frisdranken in wegwerpverpakkingen volledig voorbij is. Daarom hebben we de allereerste drankautomaat ontwikkeld die zowel goed is voor je lichaam als voor de planeet. Dripl is een all-in-one oplossing die zowel in gekoeld en gefilterd (bruis)water voorziet als in lekkere en functionele drinks die je medewerkers zelf kunnen samenstellen. Onze technologie houdt de favorieten van je werknemers bij, stelt personalisaties voor en begrijpt wanneer de smaken aangevuld moeten worden. Zo bespaar je niet alleen kostbare plaats, maar ook tijd en kopzorgen.

Ondertussen bespaarden meer dan 50 bedrijven samen al meer dan 200.000 drankverpakkingen puur en alleen door anders te gaan drinken. Sluit je aan bij onze Refillution en maak samen met ons die afvalberg een kopje kleiner!

Updates Dripl

  • Dripl partner WorkPlace Xperience

    Dripl partner WorkPlace Xperience

    Genieten van heerlijke drinks zonder schuldgevoel. Dat kan bij de drankautomaat van WPX-partner Dripl op 29 en 30 maart tijdens de WorkPlace Xperience. Marketing ...

Terug naar boven