CSU GROEP

Verlengde Velmolen 1 , 5406 NT Uden
T: 0413 285 111

            

Duurzaamheid is topprioriteit
Duurzaam ondernemen raakt mens, milieu en maatschappij. Het gaat over het verbeteren van ieders leefgeluk, het omkijken naar onze planeet. De wereld schoner, groener en socialer maken. CSU voelt deze verantwoordelijkheid. Sociale en ecologische vraagstukken van vandaag doorschuiven naar morgen? Dat past niet bij ons. En dus pakken we alle uitdagingen met beide handen aan. Niet alleen, maar samen.

Scherper, slimmer, schoner
Door krachten te bundelen ontstonden prachtige initiatieven.

  • Green & Social Impact, waarmee de duurzame en sociale impact van schoonmaak op jouw locatie meetbaar en inzichtelijk maken;
  • Hi Five, onze datagestuurde manier van schoonmaken;
  • Onze circulaire handschoenen Gloovy Eco Gloves, 50% duurzamer dan de standaard;
  • Chemievrij schoonmaken met ozonwater en de BubbleFlush;
  • Onze circulaire werkkleding met de hoogste Fair Wear-certificering.

Ons motto is: niet wachten, nu doen. Aan welke knoppen ga jij draaien om een duurzame en gezonde werkomgeving te creëren?

Meer over CSU
CSU is vanuit 10 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft vestigingen in o.a. Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Eindhoven, Houten, Den Haag, Maastricht en Groningen. Voor diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs en kantoren, is CSU al 55 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.

CSU won de Koning Willem I Prijs 2020, een prijs die tweejaarlijks wordt toegekend aan bedrijven die uitblinken in goed ondernemerschap. Daarnaast is CSU gecertificeerd met het Keurmerk Schoon, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 2. In 2023 kwam CSU opnieuw als de nummer 1 partner in schoonmaak uit de bus in het jaarlijkse onderzoek van MT500. Ook Facto riep CSU voor het derde jaar op rij uit als Partner of Choice: de nummer 1 partner in schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening. Tot slot is CSU al elf jaar op rij gecertificeerd als Top Employer Nederland.

Meer op www.csu.nl

Updates CSU GROEP

Terug naar boven