CSU GROEP

Verlengde Velmolen 1 , 5406 NT Uden
T: 0413 285 111

            

Duurzaamheid, nummer 1 prioriteit
Duurzaam ondernemen raakt mens, milieu en maatschappij. Het gaat over het verbeteren van ieders leefgeluk, het omkijken naar onze planeet. De wereld schoner, groener en socialer maken. CSU voelt deze verantwoordelijkheid. Sociale en ecologische vraagstukken van vandaag doorschuiven naar morgen? Dat past niet bij ons. En dus pakken we alle uitdagingen met beide handen aan. Niet alleen, maar samen.

Verslimmen, verbeteren, verduurzamen, met oog op de toekomst
Door krachten te bundelenontstonden prachtige initiatieven. Zo is Beyond Eyes een initiatief met Heijmans, CSU en PreZero, met als doel het facilitair proces van organisaties te verslimmen, verbeteren en verduurzamen. Ook ontwikkelden we deze gids voor de werkomgeving van de toekomst. Want als er iets sterk is veranderd sinds de start van de coronapandemie, dan is het wel de wijze waarop we werken.

Meer over CSU
CSU is vanuit 10 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft (hoofd)vestigingen in o.a. Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Eindhoven, Houten, Den Haag, Maastricht en Groningen. Voor diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs en kantoren, is CSU al meer dan 55 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en is marktleider in Nederland.

CSU won de Koning Willem I Prijs 2020. Deze prijs wordt tweejaarlijks toegekend aan bedrijven die uitblinken in goed ondernemerschap. Uit het jaarlijkse onderzoek van MT500 kwam CSU in 2023 opnieuw als de nummer 1 partner in schoonmaak uit de bus. Ook riep Facto CSU voor het derde jaar op rij uit als Partner of Choice: de nummer 1 partner in schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening. En is CSU voor het tiende jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’.

Meer op www.csu.nl

Terug naar boven