Breedweer Facilitaire Diensten

Molenwerf 58 , 1911 DB Uitgeest
T: 0251-237314

            

Niet lullen maar impact maken!

Breedweer Facilitaire Diensten is een facilitaire dienstverlener die anders is dan reguliere schoonmaakbedrijven. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de gebouwen van onze opdrachtgevers spik en span zijn. Belangrijk is dat wij daarbij onze dienstverlening gebruiken als middel om impact te maken. Hoe we dat doen? Door zoveel mogelijk mensen uit kwetsbare doelgroepen een kans te geven op de arbeidsmarkt.

Onze planeet schreeuwt om actie! We hebben nog weinig tijd om de door de VN opgestelde Sustainable Development Goals (SDG’s) voor 2030 te halen. Deze zeventien doelen moeten een einde maken aan extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering. Dat wil jij toch ook?

Maak jij het verschil?

Kies jij voor Breedweer als facilitaire partner, dan maak jij direct het verschil. Wij geven met onze schoonmaak, glasbewassing en specialistische reiniging namelijk invulling aan acht van de zeventien SDG’s. Vanzelfsprekend ben jij verzekerd van schone panden, gevels en vloeren volgens afspraak, maar we gaan verder. Wij informeren, inspireren en activeren onze opdrachtgevers om samen met ketenpartners ook invulling te geven aan de SDG’s. Impact maken doe je samen!

Onze missie is zoveel mogelijk mensen met achterstand tot de arbeidsmarkt duurzaam richting arbeid te brengen. Zodat zij zelfstandig in hun levensonderhoud kunnen voorzien en gelukkig zijn. Daarom krijgt bij ons iedereen een kans, want iedereen telt en heeft een talent. Wij leiden onze medewerkers op tot schoonmakers en impactmakers. Samen maken wij het verschil! Als PSO 30+ gecertificeerde organisatie is minimaal 30% van onze medewerkers afkomstig uit kansarme groepen.

Updates Breedweer Facilitaire Diensten

Terug naar boven