Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

  • Tweede designer WorkPlace Xperience bekend

    Tweede designer WorkPlace Xperience bekend

    donderdag 23 december

    Tijdens de WorkPlace Xperience op 29 en 30 maart 2022 in NEXT LEVEL in Gorinchem stap je in de werkomgeving van de toekomst. Maar hoe ziet gezond en gelukkig werken er uit? WorkPlace Xperience heeft zeven designers gevraagd om dit tijdens het event te laten zien. De komende periode maken we bekend wie dat zijn. Vandaag de tweede: Marieke van Beurden van de Workplace Vitality Hub.

    Lees meer

  • Eerste designer WorkPlace Xperience bekend

    Eerste designer WorkPlace Xperience bekend

    donderdag 16 december

    Tijdens de WorkPlace Xperience op 29 en 30 maart 2022 in NEXT LEVEL in Gorinchem stap je in de werkomgeving van de toekomst. Maar hoe ziet gezond en gelukkig werken er uit? WorkPlace Xperience heeft zeven designers gevraagd om dit tijdens het event te laten zien. De komende periode maken we bekend wie dat zijn. Vandaag de eerste: Daan Bruggink van ORGA architect.

    Lees meer

  • <span>De duurzame stap naar het gezond en gelukkig werken</span>

    De duurzame stap naar het gezond en gelukkig werken

    donderdag 18 november

    Iedereen wil een duurzame en gezonde werkomgeving. Maar hoe ziet die werkomgeving eruit? En hoe creëer ik die? De WorkPlace Xperience showt projecten, innovaties en demonstreert praktische voorbeelden – voor en door gebruikers van de werkomgeving.

    Lees meer

  • Succesvol lanceringsevent WorkPlace Xperience

    maandag 13 september

    Donderdag 9 september was de kick-off van de WorkPlace Xperience (WPX), die op 29 en 30 maart 2022 in Gorinchem plaatsvindt. Het lanceringsevent met zo’n 40 deelnemers leidde tot enthousiaste reacties.

    Lees meer

  • Nederlandse medewerkers actief betrokken bij het vormgeven van de ideale werkplek

    Nederlandse medewerkers actief betrokken bij het vormgeven van de ideale werkplek

    donderdag 2 september

    Bijna alle Nederlandse organisaties betrekken medewerkers bij het vormgeven van de werkomgeving na corona. Dat blijkt uit de Benchmark Facility Management van Smart WorkPlace partner HEYDAY Facility Management.

    Lees meer

  • <span>Kickoff WorkPlace Xperience</span>

    Kickoff WorkPlace Xperience

    dinsdag 31 augustus

    Op 29 en 30 maart 2022 organiseert Smart WorkPlace het event WorkPlace Xperience, waarbij 1.500 professionals in de werkomgeving van de toekomst stappen. Op 9 september 2021 is er een lanceringsevent. Inschrijven kan hier.

    Lees meer

  • Hoe Covid (toekomst-)bestendig is de Nederlandse kantorenmarkt?

    Hoe Covid (toekomst-)bestendig is de Nederlandse kantorenmarkt?

    maandag 30 augustus

    Hoe Covid (toekomst-)bestendig is de Nederlandse kantorenmarkt? Smart WorkPlace partner JLL behandelt aan de hand van vier globale trends de antwoorden op deze vraag in een serie artikelen.

    Lees meer

  • Stroomloze verstelbare zit-sta werkplek voor thuis

    Stroomloze verstelbare zit-sta werkplek voor thuis

    zaterdag 28 augustus

    Een verstelbare zit-sta werkplek voor thuis zonder stroom? Dat kan met de innovatieve circulaire NO ELECTRIC thuiswerkplek van Smart WorkPlace partner TRIBOO.

    Lees meer

  • Weg met de negen tot vijf cultuur

    Weg met de negen tot vijf cultuur

    vrijdag 27 augustus

    Nu duidelijk is dat waar het werk wordt gedaan minder belangrijk is dan altijd gedacht is de andere dimensie van flexibiliteit wanneer het werk wordt gedaan. Rebecca Zucker schreef er een interessant artikel over.

    Lees meer

Terug naar boven