Nomineren gestart voor 2024-editie ISS WorkPlace Manager en WorkPlace Talent of the Year Awards 

Nomineren gestart voor 2024-editie ISS WorkPlace Manager en WorkPlace Talent of the Year Awards 

Op 16 en 17 april 2024 is het weer tijd voor de WorkPlace Xperience, met awards als de ISS WorkPlace Manager of the Year en WorkPlace Talent of the Year Awards. Nomineer nu je favoriet voor de WorkPlace Manager en/of de WorkPlace Talent of the Year.

Foto: Jaco van Noppen (midden) winnaar van de ISS WorkPlace Manager of the Year Award 2023. Rechts naast hem Jerry van Ulden, Commercieel Directeur ISS. Links staat Richard Helmus, winnaar in 2022.

De ISS WorkPlace Manager of the Year is de jaarlijkse verkiezing van de WorkPlace manager die de grootste impact door de werkomgeving op gebruikers heeft gerealiseerd in het afgelopen jaar. Trotse hoofdsponsor van deze verkiezing is ISS Facility Services, dat samen met Smart WorkPlace (SWP) het initiatief nam voor de verkiezing. De uitreiking van de 2024-editie vindt volgend jaar plaats op 16 april tijdens de WorkPlace Xperience Gold Party.  

Impact op werkomgeving en welzijn 

Jaco van Noppen van TU Delft Campus en Berber Veenstra van Cushman & Wakefield sleepten op 14 maart 2023 respectievelijk de ISS WorkPlace Manager of the Year en de ISS WorkPlace Talent of the Year-Award in de wacht. De jury, bestaande uit 7 deskundige leden vanuit onder andere wetenschap, kennisinstellingen en brancheverenigingen riep Van Noppen uit tot de workplace manager die de meeste impact maakt op de werkomgeving en het welzijn van de gebruikers.  

Doelen bereiken 

Van Noppen reageerde: “Het winnen van deze Award geeft een verplichting. Ik ga mijn best doen om samen met al mijn collega’s hard te werken aan een duurzame leef- en werkomgeving in het algemeen en een duurzame campus in het bijzonder.“ Veenstra gaf op het moment van de winst aan dat zij met veel energie haar doelen wil bereiken. Nu blikt ze terug op wat de award haar gebracht heeft: “De ISS Workplace Talent of the Year award heeft me een geweldig podium geboden om mijn passie voor duurzaamheid te delen. Ook heeft het bevestigd dat ons werk binnen duurzaamheid en de gebouwde omgeving ertoe doet. Ik ben dankbaar voor deze erkenning en kans om een breder publiek te inspireren.”

Belang van een gezonde werkomgeving 

Dirk van Gemert van WorkPlace Xperience kijkt uit naar de nominaties en de selectie van de winnaars voor de 2024-editie. “Het belang van de ISS WorkPlace Manager of the Year en WorkPlace Talent of the Year Awards kan ik niet genoeg benadrukken. Duurzaamheid in de werkomgeving wordt steeds belangrijker en daarom is het essentieel dat koplopers deze transitie omarmen en versnellen. De awards erkennen en belonen managers die uitblinken in het creëren van duurzame werkomgevingen.” 

ISS Workplace Manager- & Talent of the Year 

De ISS WorkPlace Manager of the Year Award beloont managers die innovatieve oplossingen implementeren om duurzaamheid te bevorderen. De WorkPlace Talent of the Year Award richt zich op jonge professionals die vernieuwend denken en creatieve ideeën hebben op het gebied van duurzaamheid, gezondheid, inclusiviteit, kennisdeling en verbinding. Vanaf nu is het mogelijk om je favoriet te nomineren voor de ISS Workplace Manager - & Talent of the Year Award. 

WorkPlace Xperience 

Bekijk hier de aftermovie van de ISS WorkPlace Awards 2023. Meedingen naar de awards? Je leest alles over de criteria op deze pagina. De awards worden uitgereikt tijdens de WorkPlace Xperience op 16 en 17 april 2024. Hier lees je meer informatie over het event. In een notendop: je kunt weer uitkijken naar een ontmoeting met 60 partners in een circulaire en duurzame hub, die je alles vertellen over hun visie en innovaties op het gebied van gezond en gelukkig werken. Nomineer nu je favoriet voor de WorkPlace Manager en/of de WorkPlace Talent of the Year.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven