iTapToo Drinks op de WPX

iTapToo Drinks op de WPX

Een wereld zonder single-use plastic. Dat wil iTapToo bereiken met hun gezonde frisdranken vanuit een tappunt. Maak kennis met iTapToo op de WorkPlace Xperience.

Wat vind je van het thema Heroes @ Work en waarom is het volgens jullie belangrijk?

Onze klanten zijn echte impactmakers op de werkvloer. Door kleine keuzes te maken die bijdragen aan vitaliteit, werkgeluk en duurzaamheid maken zij een groot verschil. Zij zorgen ervoor dat collega’s zich thuis voelen op het werk en van de beste faciliteiten worden voorzien. Het thema Heroes @ Work sluit dan ook naadloos aan bij de duurzame en vitale impact die we met onze iTapToo refillpoints maken. Met verpakkingsvrije frisdranken zonder suiker en kunstmatige zoetstoffen wordt de werkvloer vitaler en duurzamer op een toegankelijke manier. We maken van iedereen een Hero @ Work!

Hoe zetten jullie in op duurzame en circulaire werkomgeving?

Het is niet meer van deze tijd om frisdranken in wegwerpflesjes en blikjes te kopen. Als je erover nadenkt is het best gek wat voor een enorme reis deze los verpakte dranken maken, terwijl ze voor meer dan 80% uit water bestaan. De refillpoints van iTapToo maken verpakkingsvrij drinken op de werkvloer mogelijk via de waterleiding naar je eigen fles of glas. Door op deze manier hergebruik te stimuleren bespaar je al snel meer dan 10.000 verpakkingen per jaar. Daarbij werkt iTapToo met een eigen frisdrank-droogmix in herbruikbare canisters. Dat zorgt voor maximale flexibiliteit met het bijvullen en resulteert in 0% verspilling.

Wat moet er wat jullie betreft veranderen voor de versnelling naar toekomstbestendige werkomgevingen?

Vitaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand en zijn belangrijke pijlers voor de toekomstbestendige werkomgeving. Kantoren gaan af van de single-use flesjes en blikjes, daarbij wordt water drinken en gezond consumeren sterk gestimuleerd. De gelukkige werknemer staat hierbij centraal. De overheid heeft stappen gezet met de komst van statiegeld, een limonadetaks en een plastictaks, maar wij zien dat het uiteindelijk aan de bedrijven zelf is om positieve verandering in te zetten. De werkomgeving van de toekomst draagt zorg voor positieve impact en neemt de werknemer mee in dit proces. De refills van iTapToo helpen bedrijven in hun transitie naar een vitale en duurzame werkomgeving en maken onderdeel uit van bedrijven die klaar zijn voor de toekomst.

Wat gaan jullie laten zien op de Workplace Xperience?

Tijdens Workplace Xperience 2024 is iedereen welkom om zelf te ervaren én te proeven hoe gemakkelijk verpakkingsvrij drinken kan zijn. Gebruik een van de herbruikbare bekers of neem voor de full-experience je eigen fles of glas mee naar onze stand. Voel je vrij om alle dranken te tappen, wellicht smaakt het naar meer!

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven