<span>”</span>Iedere WPX-deelnemer wordt een Ergo-Held<span>”</span>

Iedere WPX-deelnemer wordt een Ergo-Held

De Vos Ergonomics zorgt op WorkPlace Xperience 2024 met de Ergo Werkplek Fit voor 'empowering'. Hierbij leggen ze de nadruk op bewustwording van de werkhouding van de medewerkers. In dit artikel lees je hier meer over. 

Op welke innovatie of samenwerking zijn jullie trots?

We verwerkten meer dan 30 jaar ervaring en kennis in de ontwikkeling van onze Ergo Werkplek Fit. Dit is een assessment die een integraal onderdeel van onze aanpak vormt, om bewustwording te creëren en gedragsverandering te stimuleren op de werkplek.

De Ergo Werkplek Fit is niet alleen ontworpen om medewerkers te helpen hun werkplek ergonomisch te optimaliseren, maar ook om hen bewust te maken van het belang van een goede zit- en werkhouding. Door werkgevers en medewerkers inzicht te bieden in hoe hun zit- en werkhouding gezondheid en productiviteit beïnvloedt, bevorderen we een cultuur van ergonomisch bewustzijn.

Onze doelstelling is om elke deelnemer te empoweren als een ‘Ergo-Held’, die niet alleen zijn of haar eigen werkhouding kan optimaliseren, maar ook anderen inspireert. Op deze manier dragen we bij aan het bevorderen van een gezonde en productieve werkomgeving voor iedereen.

Waarom vind je de WPX bijzonder en belangrijk?

We hechten veel waarde aan het uitwisselen en vergaren van kennis, samen met de partners van Smart WorkPlace. Deze synergie en kruisbestuiving bieden het potentieel voor niet alleen nieuwe samenwerkingen. Ook bieden we gezamenlijk een antwoord aan vraagstukken in een dynamische wereld, die constant aan verandering onderhevig is.

Facility- en HR-managers staan voor complexe vraagstukken om een werkomgeving te creëren die inspireert, die het welzijn bevordert en waarmee gebruikers zich onmiddellijk verbonden voelen. Hierin willen wij onze kennis en expertise overdragen.

Welk thema mag wat jou betreft niet ontbreken op de WPX?

Het welzijn van de kantoor- of thuiswerker. De zorg voor het welzijn van medewerkers is essentieel, doordat het bijdraagt aan het verminderen van werk gerelateerde stress en gezondheidsproblemen, wat leidt tot een hogere productiviteit en werktevredenheid. Een gezonde werkomgeving stimuleert creativiteit en samenwerking, essentiële componenten voor innovatie en bedrijfsgroei. Bovendien vermindert het ziekteverzuim en personeelsverloop, wat kostenbesparend werkt en de bedrijfscultuur versterkt.

<span>”</span>Iedere WPX-deelnemer wordt een Ergo-Held<span>”</span>

Wat moet er wat jullie betreft veranderen voor de versnelling naar toekomstbestendige werkomgevingen?

Voor de versnelling naar toekomstbestendige werkomgevingen is het cruciaal om een cultuur van continue innovatie en aanpassingsvermogen te omarmen. Dit houdt in dat organisaties proactief innovaties en ergonomische ontwerpen moeten integreren die niet alleen de fysieke gezondheid van werknemers ondersteunen, maar ook hun mentaal welzijn. Het stimuleren van een omgeving waarin feedback en ideeën van werknemers worden gewaardeerd en geïmplementeerd, leidt tot meer betrokkenheid en een dynamischer aanpassingsproces aan de veranderende eisen van de werkplek.

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in voor de WorkPlace Xperience 2024.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven