Vierkante meters optimaal benutten met FMXXL

Vierkante meters optimaal benutten met FMXXL

Duurzaam en efficiënt delen van faciliteiten, maar ook het delen van kennis. Dat hoopt Willemijn Bergsma te zien op de WorkPlace Xperience.

FMXXL noemt zichzelf de facilitair supporter van werkgeluk. Willemijn Bergsma, algemeen directeur van FMXXL kijkt uit naar de WorkPlace Xperience 2024.

Heroes @ Work

Dit jaar staat de WorkPlace Xperience in het thema van 'Heroes @ Work'. De pijlers van de WPX zijn: horen, zien, beleven, ontmoeten, delen en doen. Deze pijlers spreken Willemijn aan, op het gebied van facility management zijn er al veel mooie stappen gezet. "Soms heb ik wel eens momenten dat mijn eerste reactie over wat huisvesting voor kantoren hedendaags mag betekenen, voor collega’s soms echt te ver gaat. Niet omdat ik het er niet mee eens ben, maar omdat wij het zo ontzettend goed hebben met elkaar. Dat we deze thema’s met elkaar mogen bespreken. Hoe bevoorrecht we zijn en dat we dan ons moeten realiseren dat we dit met elkaar mogen, of misschien wel moeten delen, om de wereld binnen ons eigen vermogen een stukje beter te maken."

Geluk

Het onderwerp 'delen' speelt voor Willemijn een grote rol. "De pijler 'delen' is wat mij betreft dan het meest belangrijk. En natuurlijk heb ik het dan over kennis, maar ook het delen van faciliteiten en kantoren. Dit om de vierkante meters zo goed mogelijk te benutten." Op de vraag welk onderwerp absoluut niet mag ontbreken op de WPX heeft Willemijn dan ook snel antwoord. "Werkgeluk! Want naast de verduurzaming en het efficiënt gebruik van middelen en vierkante meters gaat het natuurlijk om het werkgeluk van gebruikers te stimuleren.  Waarvoor zouden we het anders doen?"

Benieuwd naar alle xperiences? En wil jij ook aanwezig zijn op de WorkPlace Xperience? Bestel hier je tickets.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven