CSU zet revolutionaire stap in duurzaam schoonmaken met BubbleFlush

CSU zet revolutionaire stap in duurzaam schoonmaken met BubbleFlush

CSU heeft een belangrijke stap gezet in de transitie naar chemievrij reinigen met de grootschalige uitbreiding van de implementatie van de BubbleFlush.

Bij de Wecoline stand op de Interclean 2024 ondertekende Ton van de Ven, Manager Inkoop & Facilitaire Zaken CSU, een cheque voor de aankoop van maar liefst 1.000 BubbleFlush sets.

Chemievrij schoonmaken

Met deze aankoop zet CSU een grote stap richting duurzaam en chemievrij schoonmaken. In 2024 worden de BubbleFlush sets ingezet op diverse projecten, wat een aanzienlijke bijdrage levert aan milieuvriendelijk schoonmaakonderhoud. CSU, de grootste schoonmaakorganisatie in Nederland met ongeveer 16.000 medewerkers, toont hiermee haar toewijding aan groene innovaties en duurzame bedrijfsvoering.

De BubbleFlush is ’s werelds eerste milieuvriendelijke toiletreinigingssysteem, dat gebruik maakt van de natuurlijke kracht van water. Het ultrasone systeem produceert krachtige luchtbellen om kalk en vuil te verwijderen. Hierdoor is het gebruik van vervuilende dagelijkse en periodieke schoonmaakmiddelen verleden tijd.

Wecoline is trots om deze samenwerking met CSU voort te zetten. Derik Landman, Commercieel Directeur van Wecoline, benadrukte het belang van deze samenwerking voor de toekomst van duurzaam schoonmaken.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven