Vacature: Accountmanager WorkPlace Xperience 

Vacature: Accountmanager WorkPlace Xperience 

Hey jij daar! Ben jij een commerciële duizendpoot en houd jij van het verbinden van mensen? Wij zijn op zoek naar een Accountmanager voor ons event WorkPlace Xperience.

In de rol van Accountmanager ben je onder andere verantwoordelijk voor het werven en beheren van partners voor het event WorkPlace Xperience. Je benadert potentiële partners telefonisch of je stapt in de auto om met een face to face gesprek de partner te enthousiasmeren om mee te doen. Je hebt een neus voor trends & ontwikkelingen in de markt en je zorgt voor een interessante mix van partners op het event. Kortom, jouw relaties in de markt staan garant voor een top event. Je bent als accountmanager de schakel tussen de partners en onze collega’s van redactie en marketing enerzijds. Je onderhoudt warme relaties met de partners, je kunt goed luisteren en denkt in oplossingen. Je geeft altijd advies op maat, want geen enkele partner is hetzelfde.

Over ons

SWP is een innovatieve organisatie met diverse platforms die alle staan voor een duurzame missie. Het event WorkPlace Xperience is onderdeel van de SWP-organisatie. WorkPlace Xperience is de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor kennisoverdracht en innovatie op het gebied van de werkomgeving. Dit is dé gelegenheid voor professionals uit de wereld van Human Capital, Workplace Management en Real Estate om elkaar te ontmoeten en inspireren. Horen, zien, beleven, ontmoeten, delen en doen staan deze dagen centraal. We laten onze partners en bezoekers verrassen door de nieuwste innovaties en projecten en ze ontdekken hier hoe ze een duurzame en gezonde werkomgeving kunnen creëren.

Samen met onze partners willen we de wereld dus een stukje mooier en duurzamer maken. En dat alles doen we met een flinke dosis enthousiasme, sociaal vermogen en een gulle lach. We werken in een team met 12 gedreven professionals. Wij werken hybride: we werken daar waar we nodig zijn, maar met ons kantoor in Zwolle als thuisbasis.

Accountmanager WorkPlace Xperience

Jouw taken

  • Je bent verantwoordelijk voor het werven van partners voor WorkPlace Xperience;
  • Het beheren en activeren van bestaande relaties van WorkPlace Xperience.

Functie-eisen

  • Je hebt aantoonbare commerciële ervaring;
  • Je bent goed in het opbouwen van relaties;
  • Je bent klant- en resultaatgericht.
  • Je hebt ervaring met het organiseren van events

Maak je eigen gave job – dat kan bij ons. Functies kunnen zowel fulltime of parttime worden ingevuld. Ons ‘home’ is in Zwolle, maar we werken hybride – we zijn daar waar we nodig zijn.

Wil je meer weten? Neem contact op met Dirk van Gemert (dirk@smartwp.nl). 

Ben jij er klaar voor? Solliciteer dan snel op deze leuke nieuwe uitdaging.

Solliciteer

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven