Hybride werken tijdens de WorkPlace Xperience

Hybride werken tijdens de WorkPlace Xperience

Hybride en duurzaam werken kan overal en op ieder moment van de dag met WorkHub en Tjill. Ook tijdens de WorkPlace Xperience!

Flexibel

Op 16 april gaan de deuren van de WorkPlace Xperience open: de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor kennisoverdracht en innovatie op het gebied van de werkomgeving. In Nederland werken we gemiddeld 46 van de 52 weken per jaar en steeds meer hybride, zowel in tijd als in locatie. Op de WorkPlace Xperience mag een goede werkplek dan natuurlijk ook niet ontbreken. Voor wie tijdens de Xperience toch wat werk wil doen heeft Workhub een perfecte oplossing voor een hybride en duurzame werkomgeving.

Werken tijdens de WPX

WorkHub biedt flexibele plekken door heel nederland. Op de WorkPlace Xperience werken zij samen met Tjill om een afgesloten werkplek te bieden waar mensen tijdens het congres op reservatie hun werk alsnog kunnen voortzetten. Tjill.spots zijn werklocaties die normaliter in een groene omgeving staan. Duurzaam, circulair en volledig recyclebaar met een hele lage CO2-footprint. De refurbished zeecontainers bieden een werkplek om afgesloten van de drukte je werk voort te kunnen zetten.

In drie eenvoudige stappen is het werken op de WorkPlace Xperience zo geregeld.

  • Bekijk de werkplekken op het platform van Workhub.

  • Reserveer de werkplek

  • Ga aan het werk tijdens de WorkPlace Xperience.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven