Isabel De Clercq keynote op WorkPlace Xperience!

Isabel De Clercq keynote op WorkPlace Xperience!

Werkplekken omvormen tot gezonde omgevingen waar kenniswerkers grip hebben op tijd, aandacht en waardecreatie voor elkaar èn voor hun dienst of product. Dat is de missie van Isabel De Clercq.

Ontwikkelingen

Gepassioneerd volgt Isabel op de voet wat er gebeurt op het gebied van het hybride werken. Hoe gaan we om met thuiswerk na de pandemie? Op welke manier garanderen we verbinding in tijden van fysieke afstand? Welke organisaties omarmen het hybride werken en waarom? Isabel verdiept zich daarbij in het meest recente onderzoek en observeert hoe het topic verder verandert in organisaties. Gevoed door verschillende perspectieven overbrugt Isabel vlot de kloof tussen theorie en praktijk. Bereid je voor om de status quo te doorbreken en verouderde opvattingen in twijfel te trekken. 

Isabel geeft een verfrissende kijk op andere manieren van samenwerken. Ze haalt daarbij met plezier een aantal clichés onderuit en stelt concrete oplossingen voor. Handvaten en tools voor individu, team en organisatie. Mensen enthousiasmeren en een aanstekelijke toekomstvisie vertalen naar de praktijk. Dat kan Isabel als de beste. 

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in voor de WorkPlace Xperience 2024.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven