De beste 'Smart Solution' van het jaar

De beste 'Smart Solution' van het jaar

Op 16 & 17 april 2024 is het weer tijd voor de WorkPlace Xperience. En net als voorgaande edities reikt CSU hier de Smart Solution of the Year award uit.

In 2023 nam Marc van der Heijden de award in ontvangst. Met de innovatie GREENGRIDZ zette TRIBOO in op biobased materialen voor de werkomgeving.

CSU Smart Solution of the Year

Schoonmaakbedrijf CSU maakt wederom tijdens de Workplace Xperience de 'Smart Solution of the Year' award mogelijk. CSU is een voorloper in innovatie en vernieuwing en presenteert deze award. CSU en SWP zijn samen op zoek naar de beste duurzame innovaties in producten of diensten in de werkomgeving.

De inzendingen zijn altijd zeer divers, van software naar biobased producten of duurzame dienstverlening. De uitreiking hiervan vindt plaats tijdens de Gold Party op 17 april. De winnaar van de CSU Smart Solution of the Year krijgt uitgebreid persaandacht via communicatiekanalen SWP, WPX, CSU en aangesloten mediapartners.

Nomineer

Innovaties in de slimme, duurzame en gezonde werkomgeving verdienen de aandacht. Deze innovatieve producten en concepten leveren een grote bijdrage aan de vitaliteit en arbeidsproductiviteit van de gebruiker. Tijdens de tweede editie van de WorkPlace Xperience (WPX) wil organisator Smart WorkPlace (SWP) ism haar partner CSU in 2024 het duurzaamste product of concept belonen met een award.

Weet jij welke Smart Solution hier perfect bij past? Nomineer deze dan hier uiterlijk 23 februari!

Criteria

 • Het betreft een product, dienst of concept (hierna: solution) wat toegepast kan worden in de werkomgeving;
 • De context van de werkomgeving is hierbij thuis, in allerlei branches op locatie in kantoor, school, zorg, industrie, leisure of onderweg;
 • De solution is innovatief en maximaal 3 jaar geleden is geïntroduceerd of wordt nog geïntroduceerd;
 • De solution zal worden beoordeeld op de volgende criteria;
  - Waarde voor de gebruiker (toepasbare oplossing)
  - Duurzaamheid (ecologisch)
  - Inclusiviteit (sociale duurzaamheid)
  - Vernieuwend of Innovatief/Smart
  - Schaalbaarheid
 • Hierbij zal de criteria duurzaamheid een extra wegingsfactor krijgen in 2024.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven