Het belang van data-gedreven FM

Het belang van data-gedreven FM

Data-gedreven FM is belangrijker dan ooit, overal waar we kijken in de werkomgeving van de toekomst staat data centraal. We spraken Amber Klaassen, Consultant bij Heyday Consultancy over hun aanwezigheid op de WPX.

Welk thema mag wat jou betreft niet ontbreken op de WPX?

Wat mij betreft, is data-gedreven FM een absolute must op de WPX. Veel organisaties hebben momenteel te maken met strategische beslissingen die ze moeten nemen. Data kan hier een belangrijke rol in spelen om de juiste, onderbouwde beslissing te maken. Maar ook het thema beleving, superbelangrijk nu de thuiswerkplek steeds meer de standaard wordt, mag wat mij betreft niet ontbreken op de WPX. Hoe zorgen we ervoor dat mensen toch graag naar kantoor komen? Daar ligt een mooie uitdaging om als organisatie mee aan de slag te gaan. 

Waarom vind je de WorkPlace Xperience (WPX) bijzonder en belangrijk?

De opzet van de beurs is groot genoeg om een diversiteit aan professionals uit ons vakgebied te ontmoeten, maar tegelijkertijd klein genoeg om een overzichtelijke en persoonlijke ervaring te bieden. Het bijzondere van de WPX is dat het mogelijk is om alle facetten van de beurs te ervaren, zonder iets te missen. De presentaties, ronde tafel, sessies en stands bieden inzichten in de meest actuele trends binnen diverse vakgebieden.

Op welke innovatie of samenwerking ben jij trots?

Als HEYDAY zijn we trots op onze samenwerking met: Smart Workplace! Als partner van SWP delen we niet alleen kennis, maar halen we ook veel kennis op bij de vele evenementen die georganiseerd worden. Vorig jaar zijn we tijdens de WPX uitgeroepen tot 'Most Valuable Partner' – een titel waar we super trots op zijn. Met een eigen stand, de inzet van hospitality hosts en drie sprekers op het podium hebben we een mooie bijdrage geleverd aan de WPX. Het is een mooi voorbeeld 'alleen ga je sneller, samen kom je verder'. 

permalink

Meer artikelen van HEYDAY FACILITY MANAGEMENT

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven