Innovatie en circulariteit op de WorkPlace Xperience

Innovatie en circulariteit op de WorkPlace Xperience

Een van de hoogtepunten op de WorkPlace Xperience 2023 was de presentatie van Rever. Met designer Jaytee van Veen zette zij een prachtig spiegelbeeld van 'oud' en 'refurbished' neer.

Jaytee van Veen, Innovatie Manager & Sr. Interieurarchitect bij Rever Interieurprojecten kijkt uit naar de WorkPlace Xperience 2024. In dit interview spreekt Jaytee over waar hij het meest naar uit kijkt op de WorkPlace Xperience.

Waarom vind je de WorkPlace Xperience (WPX) bijzonder en belangrijk?

Ik vind de WPX belangrijk omdat het in een bredere context professionals bij elkaar brengt. Waarbij innovatie, ontwikkeling en kennisdeling centraal staat. De thema's die daarbij niet kunnen missen zijn duurzaamheid/circulariteit, innovatie en de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Hoe zetten jullie in op duurzame en circulaire werkomgeving?

Rever streeft ernaar 100% circulair en duurzame werkomgevingen te creëren. En daarnaast onze CO2 footprint zoveel als mogelijk te reduceren. Op het gebied van circulariteit richten we ons niet alleen op de losse inventaris, maar ook steeds meer op de vaste inrichting. Daarnaast zijn we heel trots dat we dit jaar als eerste in ons type dienstverlening gecertificeerd zijn op niveau 5 van de CO2-Prestatieladder. We zeggen daarmee niet alleen dat we er iets aan doen, maar maken het ook inzichtelijk en betrekken onze keten daar ook in.

Wie zou jij op de WPX willen treffen?

We hopen anderen te inspireren en veel interessante (toekomstige) relaties op het gebied van overheid, corporate en groot MKB te mogen ontmoeten. Van eindbeslissers, facilitair, inkoop tot HR. Daarnaast is het ook altijd interessant om te kijken of er samenwerkingen mogelijk zijn. Vooral op het vlak van vitaliteit, gezondheid en werkgeluk in de werkomgeving en hoe je daar circulair vorm aan kunt geven.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven