SWP Talks op de WPX: Kantoorhuisvesting

SWP Talks op de WPX: Kantoorhuisvesting

Solved mocht Mobiquity 2 jaar lang huisvestingsadvies geven. Silvia de Haan en Jan Simons vertellen over de samenwerking in deze podcast met Inge Diepman op de WorkPlace Xperience.

Het hoofdpunt van de talk is: blijf flexibel. Groeiende bedrijven en een veranderende werkomgeving eisen een flexibele vorm van huisvesting.

Snelle groei

Jan Simons legt uit dat Mobiquity in januari 2019 ongeveer 150 medewerkers telde. "Bijna iedereen werkte on-site. Op een bepaald moment zaten op sommige plekken 2 mensen aan 1 bureau. Ook toen al was de verwachte groei 35%." Silvia de Haan vult hier ook op aan "De groeiverwachting veranderde bijna 3 keer tijdens het project." Deze groei was de uitdaging die Solved aanging. Zowel in huisvesting als in 'hoe' er gewerkt werd.

Online en flexibel

"Teams werden anders ingericht, flexibeler en dynamischer. Hierdoor was het makkelijker om in een scrum-team te groeien en te verkleinen." Zegt Silvia de haan. Maar om een goed plan te maken mag je niet gehaast te werk gaan volgens Silvia, ze begon het project dus ook door medewerkers te interviewen. "In eerste instantie was dit om een beeld te krijgen van de organisatie, wat doe je op werknemers-niveau. Naast die vraag was het ook nuttig om de medewerkers mee te nemen in dit proces."

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven