SWP Talks op de WPX: Andy van den Dobbelsteen over Klimaatverandering

SWP Talks op de WPX: Andy van den Dobbelsteen over Klimaatverandering

Het klimaat verandert sneller dan de modellen voorspelden. We beseffen nauwelijks wat dit gaat betekenen, maar mogen daar best bezorgd over zijn. Daarover gaat Andy van den Dobbelsteen in gesprek met Inge Diepman tijdens.

Een duurzame maatschappij? Neem je eigen verantwoordelijkheid en word een eco-mens!

2050

Het klimaat verandert sneller dan de modellen voorspelden, de reductie van onze CO2-uitstoot gaat langzamer dan gepland en de biodiversiteit holt achteruit. We moeten volgens Andy, 'werken alsof het 2050 is'. TU Delft gaat de komende jaren honderd miljoen euro investeren in het verduurzamen van de campus en organisatie. Daarmee geeft de universiteit concreet invulling aan een al eerder gepubliceerd visiedocument, genaamd Sustainable TU Delft – vision, ambition & action plan. Hoogleraar Climate Design & Sustainability Andy van den Dobbelsteen, die als Coördinator Duurzaamheid richting geeft aan de uitvoering van de plannen, licht de belangrijkste elementen uit de aanpak toe in deze podcast.

SWP Talks op de WPX

Elke donderdag verschijnt er de komende weken een nieuwe talk van de WorkPlace Xperience op Spotify. Dagvoorzitter Inge Diepman gaat met alle keynote sprekers het gesprek aan. Volg het SWP Talks kanaal om updates te ontvangen wanneer een nieuwe aflevering live gaat!

Andy van den Dobbelsteen

Andy van den Dobbelsteen

Sustainability coordinator

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven