SWP Talks op de WXP: Henk van Maanen over De Van Nelle Fabriek

SWP Talks op de WXP: Henk van Maanen over De Van Nelle Fabriek

Tijdens de WorkPlace Xperience zijn veel sprekers aan het woord geweest. Waaronder oprichter van Eventvenue Van Nelle Factory Events. De komende weken zijn deze sprekers terug te luisteren op SWP Talks.

De WorkPlace Xperience was in maart te bezoeken in de Van Nelle Fabriek. In 2024 keert het evenement weer terug naar de Van Nelle Fabriek. Op 12 en 13 maart zal de volgende editie van de WorkPlace Xperience te bezoeken zijn.

Henk van Maanen

De Van Nelle Fabriek, de eerste daglichtfabriek van Europa, was de modernste fabriek van Nederland. Toonbeeld van het functionalisme. Geen bakstenen, maar beton. Geen draagmuren, maar kolommen. Een gevel van staal en glas. Een zee aan daglicht op de werkvloer. Henk van Maanen, Entrepreneur & Founder Eventvenue opent de WorkPlace Xperience en vertelt over de reis van 1895 tot nu. Hoe de Van Nelle fabriek innoveerde op het gebied van product, personeel en werkplek.

"We hadden voor het team een etentje georganiseerd, en pas achteraf vertelt dat het plantaardig was. Niemand had het door, zo win je een team wel over."

De volledige podcast is te beluisteren op Spotify.

SWP Talks op de WPX

Elke donderdag verschijnt er de komende weken een nieuwe talk van de WorkPlace Xperience op Spotify. Dagvoorzitter Inge Diepman gaat met alle keynote sprekers het gesprek aan. Volg het SWP Talks kanaal om updates te ontvangen wanneer een nieuwe aflevering live gaat!

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven