De WorkPlace Xperience in volle gang

De WorkPlace Xperience in volle gang

Sinds 10 uur zijn de deuren open bij de WorkPlace Xperience. Er zijn al veel mooie sprekers, workshops en experiences geweest.

"De WorkPlace Xperience is dit jaar echt volwassen geworden. Mooi om te zien. Wat begon met het funden van Smart WorkPlace als REWORC als founding partner, is nu echt een bedrijf geworden waar de industrie elkaar ontmoet en geïnspireerd kan worden. Petje af voor de grondleggers Wim Kooyman en Wietse Walinga om door te blijven akkeren. Vult een mooi gat in deze branche!" - Eelco Voogd

Livestream

Vanuit huis of kantoor ook wat mee krijgen van de WorkPlace Xperience? Bekijk dan de livestream van de mainstage. Hier zie je een deel van de inspirerende sprekers die aanwezig zijn op de WPX zoals Jim Teunizen, David Kulen en Menker Johannes.

Workshops

De eerste workshops zitten er ook al op. Er zijn veel boeiende onderwerpen behandeld waarin experts hun kennis hebben gedeeld. Wil jij ook een workshop bijwonen? Morgen staan er weer nieuwe workshops op de WorkPlace Xperience. Workshops van onder ander Wilco Verheij, Tosca Notkamp en Angelle Elshout staan morgen op het programma. Schrijf je hier in om er bij te kunnen zijn!

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven