Goede doel voor de WorkPlace Xperience bekend!

Goede doel voor de WorkPlace Xperience bekend!

Winnaar van de ISS Manager of the Year award Richard Helmus heeft zijn keuze voor het goede doel van de Workplace Xperience bekend gemaakt!

Richard Helmus, Manager Facility & Real Estate bij VGZ, won bij de vorige editie de ISS Manager of the Year award. Als onderdeel van deze prijs kreeg Richard de keuze voor een goed doel voor de Workplace Xperience van dit jaar! Die keuze is gevallen op De Gezonde Generatie, een initiatief van samenwerkende gezondheidsfondsen met als doel dat de Nederlandse jeugd in 2040 de gezondste is van de wereld.

ISS Manager of the Year

ISS Facility Services start daarnaast de Workplace Xperience goed, met een donatie van € 5.000 starten we het evenement goed. Tijdens de Gold Party krijgen bezoekers ook zelf de mogelijkheid om donaties te doen, vorig jaar is er zo nog eens € 11.500 euro opgehaald voor Gezond Leven. Dit jaar is er niet alleen een ISS Manager of the Year, maar ook een ISS Talent of the Year award. De winnaar van de ISS WorkPlace Manager of the Year 2023 overhandigt een cheque van minimaal € 5.000 aan een goed doel. Gasten van de WorkPlace Xperience en de Gold Party krijgen ook de gelegenheid een bijdrage te doen aan dit goede doel in de vorm van geld of dienstverlening.

Nominaties zijn open!

Weet je nu precies wie deze award dit jaar moet winnen? De nominaties voor alle awards dit jaar zijn open! De topmanager wordt na beraad gekozen door een vakjury, die beoordeelden op de elementen duurzaamheid, gezondheid, sociaal, verbinding en kennisdeling. De award gaat naar de persoon die gemotiveerd is op alle vijf van deze onderdelen.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven