WorkPlaceXperience 2023 in Van Nelle Fabriek in Rotterdam

WorkPlaceXperience 2023 in Van Nelle Fabriek in Rotterdam

Organisator Dirk van Gemert (rechts): "Het enthousiasme is zeer groot en we verwachten ruim 60 partners en meer dan 2.000 bezoekers. De Van Nelle Fabriek is de uitgelezen plek voor deze groei en bijbehorende inspiratie." 

De eerste editie van de WorkPlace Xperience in maart van dit jaar was een groot succes. Maar liefst 1131 bezoekers deelden 2 dagen lang innovaties en kennis: zij vormden één bron van inspiratie. Er is volop enthousiasme bij partners en bezoekers voor deelname aan de volgende editie in 2023. Dat gaat gebeuren in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam: een inspirerende ontmoetingsplek! Sinds 2014 behoort Van Nelle Fabriek in Rotterdam tot het UNESCO Werelderfgoed. Een locatie die perfect past bij de missie van WorkPlace Xperience.

In 2023 is ruimte voor 60 partners en 2.000 bezoekers. Organisator Dirk van Gemert spreekt van een volgende stap in de missie voor het creëren een gezonde en duurzame werkomgeving: "Er is een prachtige eerste editie georganiseerd en onze community heeft het event WorkPlace Xperience echt omarmd! We zijn ontzettend trots op dit succes dat we samen met onze community hebben gerealiseerd. We hebben echt impact gemaakt met keynote-sprekers, innovaties, designers, workshops, Round Tables en podcasts. We gaan nu doorpakken en meer investeren in  de elementen horen, zien, beleven, ontmoeten, delen en doen! Het werken aan een gezonde en duurzame werkomgeving is nu belangrijker dan ooit."

Doelgroep

Professionals uit de werkomgeving komen volgend jaar op 14 en 15 maart bijeen om elkaar te ontmoeten en te inspireren. De WorkPlace Xperience is er voor professionals die werkzaam zijn binnen de vakgebieden Human Capital, Workplace Management en Real Estate. Ontmoet Workplace Managers, Vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteitsmanagers en Huisvestingsmanagers.

Een terugblik van het event vind je via deze link.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven