De rol van gedrag in de (hybride) werkomgeving

De rol van gedrag in de (hybride) werkomgeving

De terugkeer naar kantoor is een actueel vraagstuk. Vaak spreken we in dit geval over het herinrichten van de werkomgeving, maar is dit wel zo belangrijk? De lezing over ‘gedrag in de (hybride) werkomgeving’ door Jolanda Tichelaar geeft antwoord op de vraag hoe gewenste gedrag wordt gestimuleerd in de hybride werkomgeving.

Gedrag is een onderwerp waar je niet snel aan denkt bij het creëren van nieuwe huisvesting. Dat terwijl aandacht voor menselijk handelen vaak de sleutel is voor succesvolle implementaties. Omgevingen goed inrichten is belangrijk, maar als medewerkers niet weten hoe zij de omgeving kunnen gebruiken wordt het vaak niet gebruikt zoals het is bedacht. De interactie tussen mens, omgeving en organisatie is daarom van groot belang. Het is mijn missie om opdrachtgevers hierbij te helpen.

Jolanda Tichelaar

Jolanda is consultant huisvesting en workplacemanagement. Zij krijgt energie van het adviseren van opdrachtgevers bij het inrichten van optimale huisvesting die voldoet aan de wensen en behoeften van organisatie en haar medewerkers. Daarnaast helpt Jolanda bij het begeleiden van medewerkers bij veranderingen. Met haar achtergrond in Facilitair Management, Omgevingspsychologie en Arbeids-en organisatiepsychologie vliegt zij vraagstukken vanuit vernieuwende invalshoeken aan en past deze toe in de praktijk waardoor opdrachtgevers worden verrast met nieuwe ontwikkelingen en concepten.

Benieuwd naar dit verhaal? Haar lezing begint om 14:30 uur in ConTent #2 op woensdag 30 maart. 

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven