WorkPlace Xperience: horen, zien, beleven, ontmoeten, delen en doen!

WorkPlace Xperience: horen, zien, beleven, ontmoeten, delen en doen!

Op 29 en 30 maart werken de initiatiefnemers van Smart WorkPlace tijdens de WorkPlace Xperience aan hun missie van een gezonde en duurzame werkomgeving. 

Bij het organiseren en het inrichten van de werkomgeving ligt meer dan ooit de focus op het welzijn en het werkgeluk van de medewerkers. De voorbije twee jaar heeft het hybride werken definitief onze agenda bepaald. In welke mate er een balans ontstaat waar en hoe wordt gewerkt – al dan niet met elkaar – gaat de toekomst uitwijzen. Het welzijn van de medewerker is daarbij een topprioriteit. Zowel bij organisaties als bij toeleveranciers en adviseurs.

Het werken aan een gezonde en duurzame werkomgeving is de missie van het kennisplatform Smart WorkPlace. Daartoe wordt op 29 en 30 maart de WorkPlace Xperience gehouden. Professionals uit de werkomgeving kunnen door te horen, te zien en te beleven hun vraagstukken en innovaties naar elkaar overbrengen. Bezoekers gaan elkaar ontmoeten en kennis delen. Uiteindelijk leidt dat alles tot doen!

Uniek jaarlijks event

De WorkPlace Xperience is een uniek jaarlijks event waar de community van professionals in de werkomgeving elkaar ontmoeten en inspireren. Wim Kooyman, Directeur Smart WorkPlace, geeft een toelichting: “De WorkPlace Xperience is het perfecte podium voor alle professionals om zich te verbinden. Van Facility Managers tot Human Capital Officers en van Vastgoedmanagers tot Mobiliteitsmanagers. Ik geloof sterk in een integrale aansturing van de vraagstukken die er zijn in de reis naar de gezonde en duurzame werkomgeving. Elkaar willen en kunnen begrijpen is daarbij een voorwaarde. De WorkPlace Xperience biedt die gelegenheid.”

Designers en awards

Zeven designers showen op 29 en 30 maart voorbeelden van de gezonde en duurzame werkomgeving. User experiences zijn te horen en tools worden gepresenteerd. De presentatie en interviews van de sprekers is onder deskundige begeleiding van Inge Diepman. Tijdens de WorkPlace Xperience worden twee nieuwe Awards uitgereikt. Op dinsdagavond 29 maart wordt tijdens de Gold Party de eerste ISS WorkPlace Manager of the Year gekozen. Erben Wennemars – oud wereldkampioen schaatsen en analist bij de NOS – geeft dan een presentatie. Woensdag wordt de winnaar van de Smart WorkPlace Innovation of the Year bekend gemaakt.

Voor de WorkPlace Experience zijn inmiddels 300 tickets verkocht. Wil je er ook bij zijn? Bestel dan nu hier je ticket!

permalink

Naar het overzicht

Meer laatste nieuws over workplace xperience

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de WorkPlace Xperience

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Terug naar boven