<span>Smart WorkPlace en ISS Facility Services organiseren Workplace Manager Of The Year-verkiezing</span>

Smart WorkPlace en ISS Facility Services organiseren Workplace Manager Of The Year-verkiezing

Wie wordt de eerste ISS WorkPlace Manager of the Year? Dat wordt bekendgemaakt tijdens de WorkPlace Xperience op 29 en 30 maart 2022. De verkiezing is een initiatief van ISS Facility Services en Smart WorkPlace.

Welke WorkPlace Manager maakt de meeste impact op de werkomgeving en het welzijn van de gebruikers? Een deskundige jury en een publieksjury gaan deze WorkPlace Manager aanwijzen. De winnaar is voor een jaar de ISS WorkPlace Manager of the Year. Managers, teamleiders en specialisten die kunnen worden verkozen zijn werkzaam in de vakgebieden Workplace Management, Facility Management, Human Capital, Human Resource Management, Real Estate, ICT, Duurzaamheidsmanagement, Mobiliteitsmanagement, Vitaliteitsmanagement of andere aanpalende vakgebieden

Deze nieuwe jaarlijkse verkiezing benadrukt het belang van de gezonde en duurzame werkomgeving voor gebruikers. Het initiatief voor deze verkiezing is genomen door ISS Facility Services samen met het kennisplatform Smart WorkPlace, tevens de organisator van de WorkPlace Xperience op 29 en 30 maart 2022.

<span>Smart Workplace en ISS Facility Services organiseren Workplace Manager Of The Year-verkiezing</span>

De jury bestaat uit deskundige leden vanuit de wetenschap, kennisinstellingen, brancheverenigingen, publieke en private organisaties.

Marcel Kalmeijer, Head Of Marketing & Communications bij ISS over deze nieuwe verkiezing: “Het creëren van een aantrekkelijke en duurzame werkomgeving, en ondersteuning door  uitstekende faciliteiten en services zijn van groot belang om werknemers tevreden, betrokken en productief te houden. Werken in ruimten met goede airconditioning en ventilatie, werkplekhygiëne en uitstekende service van het ondersteunend personeel (receptie, beveiliging,  catering en schoonmakers) en goede thuiswerkfaciliteiten leidt tot een positieve betrokkenheid onder werknemers. Bovendien faciliteert een Workplace Manager werknemers in het gebruik van middelen waarmee ze optimaal kunnen presteren. De ISS Workplace Manager Of The Year-verkiezing draagt bij aan verdere erkenning en waardering van deze cruciale rol binnen organisaties.”

Uitreiking tijdens Workplace Xperience Days op dinsdag 29 maart
De feestelijke uitreiking vindt plaats tijdens de WorkPlace Xperience Gold Party op 29 maart a.s. in NEXT LEVEL te Gorinchem. Maar liefst 250 gasten worden uitgenodigd en zijn live getuige van deze uitreiking. De winnaar van de ISS WorkPlace Manager of the Year overhandigt  een cheque aan het goede doel. Voor 2022 is het goede doel het Ronald McDonald Huis in Utrecht, waar gezinnen met zieke of zorgintensieve kinderen kunnen verblijven.

Wie nomineer jij voor de Workplace Manager of the Year? Breng snel je stem uit. Nomineren kan t/m 11 februari. 

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven