WorkPlace Xperience 29 & 30 maart 2022: bestel nu je ticket

WorkPlace Xperience 29 & 30 maart 2022: bestel nu je ticket

Ervaar de beleving van de gezonde en duurzame werkomgeving live tijdens de WorkPlace Xperience. Op 29 en 30 maart 2022 worden de nieuwste innovaties tijdens het event WorkPlace Xperience in Next Level in Gorinchem getoond. Bestel nu je ticket!

Meer dan 1.500 professionals uit de vakgebieden Human Capital, WorkPlace Management en Real Estate komen samen om inspiratie op te doen en om kennis met elkaar te delen. WorkPlace Xperience, het eerste evenement in Nederland wat deze vakgebieden bij elkaar brengt, is een initiatief van het kennisplatform Smart WorkPlace. WorkPlace Xperience is ook online te volgen.

Tijdens WorkPlace Xperience staan thema’s als Hybrid Working, Vitality en Wellbeing centraal. Deze onderwerpen worden uitgewerkt tijdens inspirerende keynotes, rondetafelsessies, pitches en door middel van 7 designers die zich aan het event hebben verbonden.

Nils Bonder, Manager Healthy Urban Living bij AM:

“AM is graag als partner betrokken bij WorkPlace Xperience. Juist in deze tijd is het aanbieden van een gezonde, inspirerende en duurzame werkomgeving van belang voor medewerkers. Met deze Xperience kijken we er naar uit om samen kennis te delen en te inspireren”.

Actuele vraagstukken

Facility Managers, HR Managers, WorkPlace Managers en Real Estate Managers zijn bezig met actuele vragen: hoe houd ik mijn medewerkers gezond en gelukkig en hoe creëer ik een duurzame werkomgeving? Deze vraagstukken staan centraal tijdens WorkPlace Xperience op 29 en 30 maart 2022. De duurzame stap van vandaag naar het gezond en gelukkig werken van morgen.

Zet ook de duurzame stap naar het gezond en gelukkig werken en bestel je ticket voor WorkPlace Xperience op 29 en 30 maart 2022.

permalink

Naar het overzicht

Meer laatste nieuws over workplace xperience

Terug naar boven