Derde designer WorkPlace Xperience bekend

Derde designer WorkPlace Xperience bekend

WorkPlace Xperience heeft zeven designers gevraagd om te laten zien hoe gezond en gelukkig werken eruit ziet. De komende periode maken we bekend wie dat zijn. Vandaag de derde: Joris Bosma, student aan het Frank Mohr Institute van Academia Minerva.

Volgens Joris valt er qua gezondheid, fysiek en mentaal, nog veel te halen voor de gemiddelde werkplek. “Het wordt hoog tijd om het traditionele kantoor om te toveren naar een veel lichter, groener en meer open omgeving. Ik denk dat het voor zowel werkgever als werknemer gezonder is om een meer huiselijke sfeer op de werkvloer te brengen.”

Joris heeft als specialisme ‘Illumination’. Hij ziet vanuit dat specialisme voldoende kansen: “Ik zie nog veel hard wit licht in kantoorruimtes, waar ik al hoofdpijn van krijg als ik erlangs loop. Zelf ben ik voor warmere lampen en dus een warmere sfeer op de werkplek. Ook hebben lampen binnen een werkomgeving bijna exclusief een functionele taak. Ik wil bezoekers van WPX uitnodigen om licht meer te gebruiken als middel om te inspireren en te verwonderen.”

Joris ziet ook mogelijkheden hoe de WorkPlace Xperience zich op 29 en 30 maart kan onderscheiden: “Als voorstander van een gezondere werkplek, kan WPX zich distantiëren van andere werkomgevings-gerelateerde beurzen door de focus te leggen op open ruimtes met veel beplanting en een lichtplan met warmere kleuren. Wat ik tot nu toe heb gezien van de inrichting denk ik dat dat zeker goed gaat komen!”

Benieuwd naar de volgende designers? Meld je aan voor de updates van WorkPlace Xperience of volg de pagina op LinkedIn en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom WorkPlace Xperience.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven