<span>Kickoff WorkPlace Xperience</span>

Kickoff WorkPlace Xperience

Op 29 en 30 maart 2022 organiseert Smart WorkPlace het event WorkPlace Xperience, waarbij 1.500 professionals in de werkomgeving van de toekomst stappen. Op 9 september 2021 is er een lanceringsevent. Inschrijven kan hier.

Over WorkPlace Xperience

Tijdens de WorkPlace Xperience stappen 1.500 professionals letterlijk in de werkomgeving van de toekomst stappen. Technologische innovaties, revolutionaire ontwerp-filosofieën, integrale dienstverleningsconcepten en duurzame producten zijn te zien en kunnen worden ervaren. En vanzelfsprekend is er volop kennisdeling over de projecten van vandaag en morgen! WorkPlace Xperience is een combinatie van innovatieve partners, side events en sterk kennisprogramma.

Waarom WorkPlace Xperience?

De werkomgeving verandert momenteel in een razendsnel tempo. Naast technologische en productinnovaties bepalen ook maatschappelijke ontwikkelingen als individualisering en de impact van de coronacrisis deze ontwikkeling. De inrichting wordt anders en in de werkomgeving ruimte wordt letterlijk ruimte gemaakt voor activiteiten die volop in het teken staan van het welzijn van de medewerkers, ons human capital. Door het realiseren van de gezonde en duurzame werkomgeving zijn medewerkers vitaal en productief. Facility Managers, Human Resource Managers, WorkPlace Managers en Vastgoedmanagers zijn daarom onder andere bezig met de volgende actuele vragen:

  • Hoe houd ik mijn medewerkers gezond en gelukkig?
  • Hoe richt ik een optimale hybride werkomgeving in?
  • Hoe implementeer ik de juiste technologische innovaties in de werkomgeving in?
  • Hoe creëer ik een duurzame werkomgeving?

Het lanceringsevent 

Tijdens het digitale lanceringsevent op 9 september licht Smart WorkPlace tussen 9.00 uur en 10.30 uur een tipje van de sluier op over de WorkPlace Xperience. Smart WorkPlace presenteert onder andere de marktvisie, de thema’s, het contentprogramma, de doelgroepen, de innovaties, de locatie, de partners en uiteraard ook de participatiemogelijkheden.

Click hier voor het programma en de inschrijfmogelijkheid.

permalink

Naar het overzicht

Meer Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

Terug naar boven